Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15224
Назва: Адаптаційні властивості сортів ожини.
Інші назви: Adaptive properties of blackberry varieties.
Автори: Шубенко, Лідія Анатоліївна
Shubenko, Lidiia
Шох, Світлана Сергіївна
Shoch, Svitlana
Леус, Віталій Володимирович
Leus, Vitaliy
Ключові слова: метод прямого проморожування;direct freezing method;ступінь підмерзання тканин бруньок;degree of freezing of kidney tissues;ступінь підмерзання тканин стебла;degree of freezing of stem tissues
Дата публікації: лис-2025
Видавництво: Міністерство економіки, довкілля та сільського господарства України/ Український інститут експертизи со
Бібліографічний опис: Шубенко Л.А., Шох С.С., Леус В.В. Адаптаційні властивості сортів ожини. VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Світові рослинні ресурси: стан та перспективи розвитку». м. Київ. 03.11.2025. С.103-104.
Короткий огляд (реферат): За результатами лабораторного проморожування у 2023-2025 рр. встановлено, що стійкішими до низьких температур (-10° і -20°С) виявилися сорти середньостиглий Тріпл Краун і ранньостиглий Арапахо. Ці сорти за показником морозовитривалості варті уваги при створенні нових сортів.
Опис: According to the results of laboratory freezing in 2023-2025, it was found that the mid-ripening Triple Crown and early-ripening Arapaho varieties were more resistant to low temperatures (-10° and -20°C). These varieties are worth considering in terms of frost resistance when creating new varieties.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15224
ISBN: 978-617-95452-7-6
УДК: 633/635(100)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Адаптаційні властивості...pdf539,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.