Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15224| Назва: | Адаптаційні властивості сортів ожини. |
| Інші назви: | Adaptive properties of blackberry varieties. |
| Автори: | Шубенко, Лідія Анатоліївна Shubenko, Lidiia Шох, Світлана Сергіївна Shoch, Svitlana Леус, Віталій Володимирович Leus, Vitaliy |
| Ключові слова: | метод прямого проморожування;direct freezing method;ступінь підмерзання тканин бруньок;degree of freezing of kidney tissues;ступінь підмерзання тканин стебла;degree of freezing of stem tissues |
| Дата публікації: | лис-2025 |
| Видавництво: | Міністерство економіки, довкілля та сільського господарства України/ Український інститут експертизи со |
| Бібліографічний опис: | Шубенко Л.А., Шох С.С., Леус В.В. Адаптаційні властивості сортів ожини. VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Світові рослинні ресурси: стан та перспективи розвитку». м. Київ. 03.11.2025. С.103-104. |
| Короткий огляд (реферат): | За результатами лабораторного проморожування у 2023-2025 рр. встановлено, що стійкішими до низьких температур (-10° і -20°С) виявилися сорти середньостиглий Тріпл Краун і ранньостиглий Арапахо. Ці сорти за показником морозовитривалості варті уваги при створенні нових сортів. |
| Опис: | According to the results of laboratory freezing in 2023-2025, it was found that the mid-ripening Triple Crown and early-ripening Arapaho varieties were more resistant to low temperatures (-10° and -20°C). These varieties are worth considering in terms of frost resistance when creating new varieties. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15224 |
| ISBN: | 978-617-95452-7-6 |
| УДК: | 633/635(100) |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Адаптаційні властивості...pdf | 539,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.