Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15139
Назва: Особливості доїння кіз
Інші назви: Features of goat milking
Автори: Кирієнко, Аліна Юріївна
Kirienko, Alina
Вовк, Володимир Володимирович
Vovk, Volodymyr
Король, Алла Петрівна
Korol, Alla
Ключові слова: козівництво;goat farming;кози;goats;козина продукція;goat products;молоко;milk;доїння кіз;milking of goats;ручний спосіб доїння;hand milking;пух;down;вим'я кози;goat udder;спосіб доїння;milking method
Дата публікації: 16-лис-2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Кирієнко А. Ю. Особливості доїння кіз / А. Ю. Кирієнко, В. В. Вовк, А. П. Король // Матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті». Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технологіїї (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 53 – 54.
Короткий огляд (реферат): Український ринок, вважається, основним резервом поповнення продовольчих можливостей, включаючи, галузь козівництво, так як, від неї отримують різноманітну продукцію, яка має дієтичні та лікувальні особливості і молока також. Завдяки, стабільному використанні різних кормів, доброю акліматизацією та відтворною здатністю, вона є висококонкурентноспроможною, так як постійно розвивається, застосовує сучасне та механізоване доїння кіз і їх утримання, постійно удосконалюється, ефективно створюються переробні підприємства, що виробляють із козиного молока смачну продукцію з різними брендами.
Опис: The Ukrainian market is considered the main reserve for replenishing food supply capabilities, including the goat farming sector, as it provides a variety of products that have dietary and medicinal properties, including milk. Thanks to the stable use of various feeds, good acclimatization, and reproductive capacity, it is highly competitive, as it is continuously developing, applying modern and mechanized methods for milking goats and their maintenance, constantly improving, and effectively establishing processing enterprises that produce tasty products from goat milk under various brands.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15139
УДК: 636.39.09:637.112
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_doyinnya_kiz.pdf904,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.