Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15119
Назва: Аналіз технології виробництва м'ясо-кісткового борошна
Інші назви: Analysis of meat and bone meal production technology
Автори: Забіран, Катерина Константинівна
Zabiran, Kateryna
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
Tsekhmistrenko, Оksana
Ключові слова: М’ясо-кісткове борошно;Meat and bone meal;технологічні лінії;technological lines;процес переробки;processing process;подрібнення сировини;grinding of raw materials;контроль якості;quality control
Дата публікації: 2025
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Забіран К. К. Аналіз технології виробництва м'ясо-кісткового борошна / К. К. Забіран, О. С. Цехмістренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 29 жовтня 2025 р.). – Біла Церква, 2025. – С. 11–12.
Короткий огляд (реферат): Досліджена технологія виробництва сухих кормів тваринного походження, кормового і технічного жиру. Проаналізовано особливості роботи технологічної лінії. Встановлені показники для дослідження якості готової продукції.
Опис: The technology of production of dry animal feed, feed and technical fat has been studied. The peculiarities of the technological line have been analyzed. Indicators for studying the quality of finished products have been established.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15119
УДК: 664.932.7
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kontrol_yakosti_miaso-kistkovoho_boroshna.pdf2,52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.