Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15105
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТитарьова, Олена Михайлівна-
dc.contributor.authorTytariova, Olena-
dc.contributor.authorКузьменко, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKuzmenko, Oksana-
dc.date.accessioned2025-11-19T10:32:43Z-
dc.date.available2025-11-19T10:32:43Z-
dc.date.issued2025-10-02-
dc.identifier.citationТитарьова О. М. Використання чебрецю у годівлі свиней / О. М. Титарьова, О. А. Кузьменко // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту" (БНАУ, 20 жовтня 2025 р.). - Біла Церква, 2025 . - С. 22-24.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15105-
dc.descriptionModern studies on the use of Thyme as a phytogenic feed additive in pig feeding are summarized. Its potential as a safe alternative to antibiotics in the context of its impact on intestinal microflora and immune parameters is considered.uk_UA
dc.description.abstractУзагальнено сучасні дослідження щодо застосування чебрецю як фітогенної кормової добавки у годівлі свиней. Розглядається його потенціал як безпечної альтернативи антибіотикам у контексті впливу на мікрофлору кишечника та імунні показники.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectчебрецьuk_UA
dc.subjectthymeuk_UA
dc.subjectтим’янuk_UA
dc.subjectthymus vulgaris L.uk_UA
dc.subjectсвиніuk_UA
dc.subjectpigsuk_UA
dc.subjectфітобіотикиuk_UA
dc.subjectphytobioticsuk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.titleВикористання чебрецю у годівлі свинейuk_UA
dc.title.alternativeUse of thyme in feeding piguk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.4.087.7:635.77uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chebrec_u_godivli_svynei.pdf423,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.