Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15105
Назва: Використання чебрецю у годівлі свиней
Інші назви: Use of thyme in feeding pig
Автори: Титарьова, Олена Михайлівна
Tytariova, Olena
Кузьменко, Оксана Анатоліївна
Kuzmenko, Oksana
Ключові слова: чебрець;thyme;тим’ян;thymus vulgaris L.;свині;pigs;фітобіотики;phytobiotics;годівля;feeding
Дата публікації: 2-жов-2025
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Титарьова О. М. Використання чебрецю у годівлі свиней / О. М. Титарьова, О. А. Кузьменко // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту" (БНАУ, 20 жовтня 2025 р.). - Біла Церква, 2025 . - С. 22-24.
Короткий огляд (реферат): Узагальнено сучасні дослідження щодо застосування чебрецю як фітогенної кормової добавки у годівлі свиней. Розглядається його потенціал як безпечної альтернативи антибіотикам у контексті впливу на мікрофлору кишечника та імунні показники.
Опис: Modern studies on the use of Thyme as a phytogenic feed additive in pig feeding are summarized. Its potential as a safe alternative to antibiotics in the context of its impact on intestinal microflora and immune parameters is considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15105
УДК: 636.4.087.7:635.77
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chebrec_u_godivli_svynei.pdf423,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.