Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14987
Назва: Державний контроль безпечності та якості м’яса кролів за виробництва та обігу
Інші назви: State control of the safety and quality of rabbit meat during production and circulation
Автори: Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetyana
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Ключові слова: державний контроль;м’ясо кролів;безпечність;якість;виробництво;обіг;м’ясо;state control;rabbit meat;safety;quality;production;circulation;meat
Дата публікації: 2025
Видавництво: НУБіП
Бібліографічний опис: Богатко Н.М. Державний контроль безпечності та якості м’яса кролів за виробництва та обігу / Н.М. Богатко, Т.Г. Мазур, Н.В. Букалова // Матеріали Міжнар. наук. конф. «Єдине здоров’я – 2025», присвяченої 105-річчю створення факультету ветеринарної медицини (НУБіП, 18 вересня 2025 р.). - Київ, 2025. – С.24-25.
Короткий огляд (реферат): Належний ризик-орієнтований контроль інспекторами ветеринарної медицини продуктів забою кролів буде гарантувати високий рівень гігієни та харчової безпеки, ефективність функціонування системи управління ланцюгом поставок, зниження кількості аудиторських перевірок із боку державних установ та партнерів, зменшення випуску небезпечної м’ясної сировини.
Опис: Proper risk-based control by veterinary inspectors of rabbit slaughter products will guarantee a high level of hygiene and food safety, the effectiveness of the supply chain management system, a reduction in the number of audits by government agencies and partners, and a reduction in the release of unsafe meat raw materials.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14987
УДК: 614.31:637.4
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
derzhavnyj_kontrol'.pdf760,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.