Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14987Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівна | - |
| dc.contributor.author | Bogatko, Nadiіa | - |
| dc.contributor.author | Мазур, Тетяна Григорівна | - |
| dc.contributor.author | Mazur, Tetyana | - |
| dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
| dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-05T09:00:07Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-05T09:00:07Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Богатко Н.М. Державний контроль безпечності та якості м’яса кролів за виробництва та обігу / Н.М. Богатко, Т.Г. Мазур, Н.В. Букалова // Матеріали Міжнар. наук. конф. «Єдине здоров’я – 2025», присвяченої 105-річчю створення факультету ветеринарної медицини (НУБіП, 18 вересня 2025 р.). - Київ, 2025. – С.24-25. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14987 | - |
| dc.description | Proper risk-based control by veterinary inspectors of rabbit slaughter products will guarantee a high level of hygiene and food safety, the effectiveness of the supply chain management system, a reduction in the number of audits by government agencies and partners, and a reduction in the release of unsafe meat raw materials. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Належний ризик-орієнтований контроль інспекторами ветеринарної медицини продуктів забою кролів буде гарантувати високий рівень гігієни та харчової безпеки, ефективність функціонування системи управління ланцюгом поставок, зниження кількості аудиторських перевірок із боку державних установ та партнерів, зменшення випуску небезпечної м’ясної сировини. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | НУБіП | uk_UA |
| dc.subject | державний контроль | uk_UA |
| dc.subject | м’ясо кролів | uk_UA |
| dc.subject | безпечність | uk_UA |
| dc.subject | якість | uk_UA |
| dc.subject | виробництво | uk_UA |
| dc.subject | обіг | uk_UA |
| dc.subject | м’ясо | uk_UA |
| dc.subject | state control | uk_UA |
| dc.subject | rabbit meat | uk_UA |
| dc.subject | safety | uk_UA |
| dc.subject | quality | uk_UA |
| dc.subject | production | uk_UA |
| dc.subject | circulation | uk_UA |
| dc.subject | meat | uk_UA |
| dc.title | Державний контроль безпечності та якості м’яса кролів за виробництва та обігу | uk_UA |
| dc.title.alternative | State control of the safety and quality of rabbit meat during production and circulation | uk_UA |
| dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
| dc.identifier.udc | 614.31:637.4 | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| derzhavnyj_kontrol'.pdf | 760,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.