Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14987
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.date.accessioned2025-11-05T09:00:07Z-
dc.date.available2025-11-05T09:00:07Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБогатко Н.М. Державний контроль безпечності та якості м’яса кролів за виробництва та обігу / Н.М. Богатко, Т.Г. Мазур, Н.В. Букалова // Матеріали Міжнар. наук. конф. «Єдине здоров’я – 2025», присвяченої 105-річчю створення факультету ветеринарної медицини (НУБіП, 18 вересня 2025 р.). - Київ, 2025. – С.24-25.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14987-
dc.descriptionProper risk-based control by veterinary inspectors of rabbit slaughter products will guarantee a high level of hygiene and food safety, the effectiveness of the supply chain management system, a reduction in the number of audits by government agencies and partners, and a reduction in the release of unsafe meat raw materials.uk_UA
dc.description.abstractНалежний ризик-орієнтований контроль інспекторами ветеринарної медицини продуктів забою кролів буде гарантувати високий рівень гігієни та харчової безпеки, ефективність функціонування системи управління ланцюгом поставок, зниження кількості аудиторських перевірок із боку державних установ та партнерів, зменшення випуску небезпечної м’ясної сировини.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНУБіПuk_UA
dc.subjectдержавний контрольuk_UA
dc.subjectм’ясо кролівuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectобігuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectstate controluk_UA
dc.subjectrabbit meatuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectproductionuk_UA
dc.subjectcirculationuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.titleДержавний контроль безпечності та якості м’яса кролів за виробництва та обігуuk_UA
dc.title.alternativeState control of the safety and quality of rabbit meat during production and circulationuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
derzhavnyj_kontrol'.pdf760,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.