Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14979| Назва: | Гігієнічні вимоги до фруктів, ягід садових і дикорослих |
| Інші назви: | Hygienic requirements for fruits, garden and wild berries |
| Автори: | Богатко, Надія Михайлівна Bogatko, Nadiіa Тишківська, Наталія Василівна Tishkіvska, Natalii Богатко, Альона Федорівна Bogatko, Aliona Бартків, Лариса Григорівна Bartkiv, Larysa Тимошенко, Ольга Василівна Tymoshenko, Olha Гут, Тарас Павлович Hut, Taras Тарнавська, Марина Василівна Tarnavska, Maryna |
| Ключові слова: | гігієнічні вимоги;виробництва фруктів;фрукти;ягоди;транспортування;зберігання;реалізація;безпечність;якість;харчові продукти;продукти рослинного походження;експертиза;гігієна;санітарія;hygiene requirements;fruit production;fruits;berries;transportation;storage;realization;safety;quality;food products;plant-based products;expertise;hygiene;sanitation |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Гігієнічні вимоги до фруктів, ягід садових і дикорослих: методичні рекомендації / Н.М. Богатко, Н.В. Тишківська, А.Ф. Богатко та ін. - Біла Церква, 2025. - 60 с. |
| Короткий огляд (реферат): | У методичних рекомендаціях подано гігієнічні вимоги щодо виробництва фруктів, транспортування, зберігання та реалізації на агропродовольчих ринках, оптових базах, у супермаркетах, магазинах тощо. Методики контролювання показників безпечності та якості харчових продуктів рослинного походження викладені згідно вимог нормативних документів, що здійснюються у державних лабораторіях Держпродспоживслужби, державних лабораторіях ветеринарносанітарної експертизи агропродовольчих ринках та виробничих лабораторіях переробних підприємств харчової галузі України. Методичні рекомендації будуть корисними для фахівців з ветеринарної гігієни, санітарії та експертизи, студентів і магістрантів факультету ветеринарної медицини, науковців. |
| Опис: | The methodological recommendations provide hygienic requirements for the production of fruits, transportation, storage and sale in agro-food markets, wholesale bases, supermarkets, shops, etc. Methods for controlling the safety and quality indicators of food products of plant origin are set out in accordance with the requirements of regulatory documents carried out in state laboratories of the State Service for Food Safety and Consumer Protection, state laboratories of veterinary and sanitary expertise in agro-food markets and production laboratories of food processing enterprises in Ukraine. The methodological recommendations will be useful for specialists in veterinary hygiene, sanitation and expertise, students and undergraduates of the Faculty of Veterinary Medicine, and scientists. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14979 |
| УДК: | 619:614.316634/.635.001 |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| gigijenichni_vymogy.pdf | 1,11 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.