Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14979
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorТишківська, Наталія Василівна-
dc.contributor.authorTishkіvska, Natalii-
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.contributor.authorБартків, Лариса Григорівна-
dc.contributor.authorBartkiv, Larysa-
dc.contributor.authorТимошенко, Ольга Василівна-
dc.contributor.authorTymoshenko, Olha-
dc.contributor.authorГут, Тарас Павлович-
dc.contributor.authorHut, Taras-
dc.contributor.authorТарнавська, Марина Василівна-
dc.contributor.authorTarnavska, Maryna-
dc.date.accessioned2025-11-04T08:32:20Z-
dc.date.available2025-11-04T08:32:20Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГігієнічні вимоги до фруктів, ягід садових і дикорослих: методичні рекомендації / Н.М. Богатко, Н.В. Тишківська, А.Ф. Богатко та ін. - Біла Церква, 2025. - 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14979-
dc.descriptionThe methodological recommendations provide hygienic requirements for the production of fruits, transportation, storage and sale in agro-food markets, wholesale bases, supermarkets, shops, etc. Methods for controlling the safety and quality indicators of food products of plant origin are set out in accordance with the requirements of regulatory documents carried out in state laboratories of the State Service for Food Safety and Consumer Protection, state laboratories of veterinary and sanitary expertise in agro-food markets and production laboratories of food processing enterprises in Ukraine. The methodological recommendations will be useful for specialists in veterinary hygiene, sanitation and expertise, students and undergraduates of the Faculty of Veterinary Medicine, and scientists.uk_UA
dc.description.abstractУ методичних рекомендаціях подано гігієнічні вимоги щодо виробництва фруктів, транспортування, зберігання та реалізації на агропродовольчих ринках, оптових базах, у супермаркетах, магазинах тощо. Методики контролювання показників безпечності та якості харчових продуктів рослинного походження викладені згідно вимог нормативних документів, що здійснюються у державних лабораторіях Держпродспоживслужби, державних лабораторіях ветеринарносанітарної експертизи агропродовольчих ринках та виробничих лабораторіях переробних підприємств харчової галузі України. Методичні рекомендації будуть корисними для фахівців з ветеринарної гігієни, санітарії та експертизи, студентів і магістрантів факультету ветеринарної медицини, науковців.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectгігієнічні вимогиuk_UA
dc.subjectвиробництва фруктівuk_UA
dc.subjectфруктиuk_UA
dc.subjectягодиuk_UA
dc.subjectтранспортуванняuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectреалізаціяuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectпродукти рослинного походженняuk_UA
dc.subjectекспертизаuk_UA
dc.subjectгігієнаuk_UA
dc.subjectсанітаріяuk_UA
dc.subjecthygiene requirementsuk_UA
dc.subjectfruit productionuk_UA
dc.subjectfruitsuk_UA
dc.subjectberriesuk_UA
dc.subjecttransportationuk_UA
dc.subjectstorageuk_UA
dc.subjectrealizationuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjectplant-based productsuk_UA
dc.subjectexpertiseuk_UA
dc.subjecthygieneuk_UA
dc.subjectsanitationuk_UA
dc.titleГігієнічні вимоги до фруктів, ягід садових і дикорослихuk_UA
dc.title.alternativeHygienic requirements for fruits, garden and wild berriesuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc619:614.316634/.635.001uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gigijenichni_vymogy.pdf1,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.