Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14269
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrilipko, Tetiana-
dc.contributor.authorМельник, Андрій Юрійович-
dc.contributor.authorMelnyk, Andriy-
dc.date.accessioned2025-06-24T11:08:58Z-
dc.date.available2025-06-24T11:08:58Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСпосіб визначення якості жовтка яєць харчових фотометричним методом: пат. 159493:МПК G01N33/08, G01J1/00 / Богатко А.Ф., Богатко Н.М., Мазур Т.Г., Букалова Н.В., Приліпко Т.М., Мельник А.Ю. - № u 202405193 заявл. 04.11.2024; опубл. 04.06.2025, Бюл. № 23/2025. – 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14269-
dc.descriptionIn the method of determining the quality of egg yolk of edible eggs using the photometric method, a sample of egg yolk of edible eggs in the amount of 0.5-1.0 g is used, which is photometered on a spectrophotometer at a wavelength of 450±0.05 nm with a blue photofilter in a 10 mm cuvette against distilled water with subsequent determination of the optical density of the yolk: from 0.718±0.005 Bel with a yellow-green color of the yolk, to 2.649±0.017 Bel with a yellow-orange color of the yolk, depending on the type of edible eggs.uk_UA
dc.description.abstractСпосіб визначення якості жовтка яєць харчових фотометричним методом, який відрізняється тим, що використовують зразок жовтка яйця харчового у кількості 0,5-1,0 г, який фотометрують на спектрофотометрі за довжини хвилі 450±0,05 нм при синьому фотофільтрі у кюветі ємністю 10 мм проти дистильованої води з подальшим визначенням оптичної густини жовтка: від 0,718±0,005 Бел при жовто-зеленому кольорі жовтка, до 2,649±0,017 Бел при жовто-помаранчевому кольорі жовтка, залежно від виду яєць харчових.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectжовток яйцяuk_UA
dc.subjectяйцяuk_UA
dc.subjectфотометричний методuk_UA
dc.subjectспектрофотометрuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectegg yolkuk_UA
dc.subjecteggsuk_UA
dc.subjectphotometric methoduk_UA
dc.subjectspectrophotometeruk_UA
dc.titleСпосіб визначення якості жовтка яєць харчових фотометричним методомuk_UA
dc.title.alternativeMethod of determining the quality of egg yolk of edible eggs using the photometric methoduk_UA
dc.typeПатентuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sposib_vyznachennja.pdf155,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.