Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14269
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богатко, Альона Федорівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Aliona | - |
dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Nadiіa | - |
dc.contributor.author | Мазур, Тетяна Григорівна | - |
dc.contributor.author | Mazur, Tetyana | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Приліпко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Prilipko, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Мельник, Андрій Юрійович | - |
dc.contributor.author | Melnyk, Andriy | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-24T11:08:58Z | - |
dc.date.available | 2025-06-24T11:08:58Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб визначення якості жовтка яєць харчових фотометричним методом: пат. 159493:МПК G01N33/08, G01J1/00 / Богатко А.Ф., Богатко Н.М., Мазур Т.Г., Букалова Н.В., Приліпко Т.М., Мельник А.Ю. - № u 202405193 заявл. 04.11.2024; опубл. 04.06.2025, Бюл. № 23/2025. – 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14269 | - |
dc.description | In the method of determining the quality of egg yolk of edible eggs using the photometric method, a sample of egg yolk of edible eggs in the amount of 0.5-1.0 g is used, which is photometered on a spectrophotometer at a wavelength of 450±0.05 nm with a blue photofilter in a 10 mm cuvette against distilled water with subsequent determination of the optical density of the yolk: from 0.718±0.005 Bel with a yellow-green color of the yolk, to 2.649±0.017 Bel with a yellow-orange color of the yolk, depending on the type of edible eggs. | uk_UA |
dc.description.abstract | Спосіб визначення якості жовтка яєць харчових фотометричним методом, який відрізняється тим, що використовують зразок жовтка яйця харчового у кількості 0,5-1,0 г, який фотометрують на спектрофотометрі за довжини хвилі 450±0,05 нм при синьому фотофільтрі у кюветі ємністю 10 мм проти дистильованої води з подальшим визначенням оптичної густини жовтка: від 0,718±0,005 Бел при жовто-зеленому кольорі жовтка, до 2,649±0,017 Бел при жовто-помаранчевому кольорі жовтка, залежно від виду яєць харчових. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | жовток яйця | uk_UA |
dc.subject | яйця | uk_UA |
dc.subject | фотометричний метод | uk_UA |
dc.subject | спектрофотометр | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | egg yolk | uk_UA |
dc.subject | eggs | uk_UA |
dc.subject | photometric method | uk_UA |
dc.subject | spectrophotometer | uk_UA |
dc.title | Спосіб визначення якості жовтка яєць харчових фотометричним методом | uk_UA |
dc.title.alternative | Method of determining the quality of egg yolk of edible eggs using the photometric method | uk_UA |
dc.type | Патент | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.31:637.4 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sposib_vyznachennja.pdf | 155,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.