Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14091
Назва: Оцінка якості та безпечності кисломолочного напою «Айран з кропом» 1,8 % жиру ТМ «Яготинський» виготовленого за технологічних умов ТДВ «Яготинський маслозавод»
Інші назви: Assessment of the quality and safety of the fermented milk drink "Ayran with dill" 1.8% fat TM "Yagotinsky" manufactured under the technological conditions of the TDV "Yagotinsky butter factory"
Автори: Качан, Катерина Петрівна
Kachan, Kateryna
Джміль, Володимир Іванович
Dzhmil, Volodymyr
Ключові слова: якість молока;безпечність;кисломолочний напій,;харчова цінність.;айран;якість
Дата публікації: 2024
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Качан К.П. Оцінка якості та безпечності кисломолочного напою «Айран з кропом» 1,8 % жиру ТМ «Яготинський» виготовленого за технологічних умов ТДВ «Яготинський маслозавод» / К.П. Качан, В.І. Джміль // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини»(БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.71-73.
Короткий огляд (реферат): В тезах викладено результати досліджень показників якості та безпечності кисломолочного напою «Айран з кропом» 1,8% жирності випущеного під торговою маркою «Яготинський» за технологічних умов ТДВ «Яготинський маслозавод», що реалізувався в роздрібній торговій мережі супермаркетів АТБ м. Біла Церква. В роботі проведено дослідження товарознавчих показників та проведено дослідження показників якості та безпечності за рахунок дослідження органолептичних, фізико-хімічних та мікробілогічних показників досліджуваного продукту.
Опис: The abstracts present the results of research on the quality and safety indicators of the fermented milk drink "Ayran with dill" 1.8% fat content produced under the trademark "Yagotinsky" under the technological conditions of the "Yagotinsky Butter Factory" TDD, which was sold in the retail chain of supermarkets ATB in Bila Tserkva. The paper conducted a study of commodity indicators and conducted a study of quality and safety indicators by studying the organoleptic, physicochemical and microbiological indicators of the studied product.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14091
УДК: 636.09:614.31:637.12/.3
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ocinka_jakosti_ta_bezpechnosti.pdf649,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.