Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14091
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Качан, Катерина Петрівна | - |
dc.contributor.author | Kachan, Kateryna | - |
dc.contributor.author | Джміль, Володимир Іванович | - |
dc.contributor.author | Dzhmil, Volodymyr | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-19T07:15:05Z | - |
dc.date.available | 2025-05-19T07:15:05Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Качан К.П. Оцінка якості та безпечності кисломолочного напою «Айран з кропом» 1,8 % жиру ТМ «Яготинський» виготовленого за технологічних умов ТДВ «Яготинський маслозавод» / К.П. Качан, В.І. Джміль // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини»(БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.71-73. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14091 | - |
dc.description | The abstracts present the results of research on the quality and safety indicators of the fermented milk drink "Ayran with dill" 1.8% fat content produced under the trademark "Yagotinsky" under the technological conditions of the "Yagotinsky Butter Factory" TDD, which was sold in the retail chain of supermarkets ATB in Bila Tserkva. The paper conducted a study of commodity indicators and conducted a study of quality and safety indicators by studying the organoleptic, physicochemical and microbiological indicators of the studied product. | uk_UA |
dc.description.abstract | В тезах викладено результати досліджень показників якості та безпечності кисломолочного напою «Айран з кропом» 1,8% жирності випущеного під торговою маркою «Яготинський» за технологічних умов ТДВ «Яготинський маслозавод», що реалізувався в роздрібній торговій мережі супермаркетів АТБ м. Біла Церква. В роботі проведено дослідження товарознавчих показників та проведено дослідження показників якості та безпечності за рахунок дослідження органолептичних, фізико-хімічних та мікробілогічних показників досліджуваного продукту. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | якість молока | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | кисломолочний напій, | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність. | uk_UA |
dc.subject | айран | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.title | Оцінка якості та безпечності кисломолочного напою «Айран з кропом» 1,8 % жиру ТМ «Яготинський» виготовленого за технологічних умов ТДВ «Яготинський маслозавод» | uk_UA |
dc.title.alternative | Assessment of the quality and safety of the fermented milk drink "Ayran with dill" 1.8% fat TM "Yagotinsky" manufactured under the technological conditions of the TDV "Yagotinsky butter factory" | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.09:614.31:637.12/.3 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ocinka_jakosti_ta_bezpechnosti.pdf | 649,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.