Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14091
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКачан, Катерина Петрівна-
dc.contributor.authorKachan, Kateryna-
dc.contributor.authorДжміль, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorDzhmil, Volodymyr-
dc.date.accessioned2025-05-19T07:15:05Z-
dc.date.available2025-05-19T07:15:05Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКачан К.П. Оцінка якості та безпечності кисломолочного напою «Айран з кропом» 1,8 % жиру ТМ «Яготинський» виготовленого за технологічних умов ТДВ «Яготинський маслозавод» / К.П. Качан, В.І. Джміль // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини»(БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.71-73.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14091-
dc.descriptionThe abstracts present the results of research on the quality and safety indicators of the fermented milk drink "Ayran with dill" 1.8% fat content produced under the trademark "Yagotinsky" under the technological conditions of the "Yagotinsky Butter Factory" TDD, which was sold in the retail chain of supermarkets ATB in Bila Tserkva. The paper conducted a study of commodity indicators and conducted a study of quality and safety indicators by studying the organoleptic, physicochemical and microbiological indicators of the studied product.uk_UA
dc.description.abstractВ тезах викладено результати досліджень показників якості та безпечності кисломолочного напою «Айран з кропом» 1,8% жирності випущеного під торговою маркою «Яготинський» за технологічних умов ТДВ «Яготинський маслозавод», що реалізувався в роздрібній торговій мережі супермаркетів АТБ м. Біла Церква. В роботі проведено дослідження товарознавчих показників та проведено дослідження показників якості та безпечності за рахунок дослідження органолептичних, фізико-хімічних та мікробілогічних показників досліджуваного продукту.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectякість молокаuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectкисломолочний напій,uk_UA
dc.subjectхарчова цінність.uk_UA
dc.subjectайранuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.titleОцінка якості та безпечності кисломолочного напою «Айран з кропом» 1,8 % жиру ТМ «Яготинський» виготовленого за технологічних умов ТДВ «Яготинський маслозавод»uk_UA
dc.title.alternativeAssessment of the quality and safety of the fermented milk drink "Ayran with dill" 1.8% fat TM "Yagotinsky" manufactured under the technological conditions of the TDV "Yagotinsky butter factory"uk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.09:614.31:637.12/.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ocinka_jakosti_ta_bezpechnosti.pdf649,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.