Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1400
Назва: | Providing sustainability of agro-food chains in Ukraine |
Інші назви: | Забезпечення стійкості агропродовольчих ланцюгів в Україні |
Автори: | Varchenko, Olga Варченко, Ольга Миронівна Krisanov, Dmytro Крисанов, Дмитро Федосович Shust, Olena Шуст, Олена Анатоліївна Rudych, Oksana Рудич, Оксана Олександрівна Artimonova, Iryna Артімонова, Ірина Вікторівна |
Ключові слова: | agricultural and food processing enterprises;сільськогосподарські та харчові підприємства;agro-food chains;агропродовольчі ланцюги;sustainable development;сталий розвиток;value added chains;цінні ланцюги |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Institute of Agricultural and Food Economics – National Research Institute and ERDN |
Бібліографічний опис: | Providing sustainability of agro-food chains in Ukraine / O.Varchenko, D.Krisanov, O. Shust and at. // Innovation and Cooperation in Smart, Sustainable and Inclusive Rural Regions. Vol. 15. Rural areas and development. - Warsaw and Vienna, 2018. - P.187-206. |
Короткий огляд (реферат): | This article gives the first summary of peculiarities of agro-food chains formation in Ukraine and their typology according to different classification characteristics.The study systemizes distinctive features of agro-food chains functioning from agro-holding to small producers and across some products. |
Опис: | Ця стаття дає перший звіт про особливості формування агропродовольчих ланцюгів в Україні та їх типологію за різними класифікаційними характеристиками. Дослідження систематизує відмінні риси агропродовольчих ланцюгів від агрохолдингу до дрібних виробників та деяких продуктів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1400 |
ISBN: | 978-83-7658-748-6 |
УДК: | 338.43 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
providing_sustainability.pdf | 341,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.