Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1398
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шубенко, Лідія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Shubenko, Lidiia | - |
dc.contributor.author | Сабадин, Валентина Яківна | - |
dc.contributor.author | Sabadyn, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-23T08:06:38Z | - |
dc.date.available | 2018-10-23T08:06:38Z | - |
dc.date.issued | 2018-06 | - |
dc.identifier.citation | Шубенко Л.А, Сабадин В.Я. Морозостійкість сортів черешні різних строків достигання за лабораторного проморожування / Л.А. Шубенко, В.Я. Сабадин // Інноваційні технології в рослинництві: проблеми та їх вирішення: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Житомир, 7-8 червня 2018р. - Житомир: Рута, 2018. - С. 213-215. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-581-356-0 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1398 | - |
dc.description | With the help of laboratory freezing of parts of wood cherries of different ripening periods, potentially frost-resistant varieties have been established. | uk_UA |
dc.description.abstract | За допомогою лабораторного проморожування частин деревини черешні різних строків достигання, встановлено потенційно морозостійкі сорти. С помощью лабораторного промораживания частей древесины черешни разных сроков созревания, установлено потенциально морозостойкие сорта. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Житомирський національний агроекологічний університет | uk_UA |
dc.subject | морозостійкість черешні | uk_UA |
dc.subject | морозостойкость черешни | uk_UA |
dc.subject | cold hardiness of sweet cherry | uk_UA |
dc.subject | підмерзання тканин деревини | uk_UA |
dc.subject | подмерзание тканей древесины | uk_UA |
dc.subject | wood tissue freezing | uk_UA |
dc.subject | лабораторне проморожування | uk_UA |
dc.subject | лабораторное промораживание | uk_UA |
dc.subject | laboratory freezing | uk_UA |
dc.subject | ступінь підмерзання | uk_UA |
dc.subject | степень подмерзания | uk_UA |
dc.subject | frost degree | uk_UA |
dc.title | Морозостійкість сортів черешні різних строків достигання за лабораторного проморожування | uk_UA |
dc.title.alternative | Frost resistance of varieties of cherries of different dates of achievement for laboratory freezing | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 634.23: 631.52 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
laboratorne_promorozhuvannya.pdf | 203,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.