Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1398
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШубенко, Лідія Анатоліївна-
dc.contributor.authorShubenko, Lidiia-
dc.contributor.authorСабадин, Валентина Яківна-
dc.contributor.authorSabadyn, Valentyna-
dc.date.accessioned2018-10-23T08:06:38Z-
dc.date.available2018-10-23T08:06:38Z-
dc.date.issued2018-06-
dc.identifier.citationШубенко Л.А, Сабадин В.Я. Морозостійкість сортів черешні різних строків достигання за лабораторного проморожування / Л.А. Шубенко, В.Я. Сабадин // Інноваційні технології в рослинництві: проблеми та їх вирішення: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Житомир, 7-8 червня 2018р. - Житомир: Рута, 2018. - С. 213-215.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-581-356-0-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1398-
dc.descriptionWith the help of laboratory freezing of parts of wood cherries of different ripening periods, potentially frost-resistant varieties have been established.uk_UA
dc.description.abstractЗа допомогою лабораторного проморожування частин деревини черешні різних строків достигання, встановлено потенційно морозостійкі сорти. С помощью лабораторного промораживания частей древесины черешни разных сроков созревания, установлено потенциально морозостойкие сорта.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖитомирський національний агроекологічний університетuk_UA
dc.subjectморозостійкість черешніuk_UA
dc.subjectморозостойкость черешниuk_UA
dc.subjectcold hardiness of sweet cherryuk_UA
dc.subjectпідмерзання тканин деревиниuk_UA
dc.subjectподмерзание тканей древесиныuk_UA
dc.subjectwood tissue freezinguk_UA
dc.subjectлабораторне проморожуванняuk_UA
dc.subjectлабораторное промораживаниеuk_UA
dc.subjectlaboratory freezinguk_UA
dc.subjectступінь підмерзанняuk_UA
dc.subjectстепень подмерзанияuk_UA
dc.subjectfrost degreeuk_UA
dc.titleМорозостійкість сортів черешні різних строків достигання за лабораторного проморожуванняuk_UA
dc.title.alternativeFrost resistance of varieties of cherries of different dates of achievement for laboratory freezinguk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc634.23: 631.52uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
laboratorne_promorozhuvannya.pdf203,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.