Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1389
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПірова, Людмила Вікторівна-
dc.contributor.authorLiudmyla, Pirova-
dc.contributor.authorСивик, Тетяна Леонідівна-
dc.contributor.authorTetyana, Syvyk-
dc.date.accessioned2018-10-22T08:01:07Z-
dc.date.available2018-10-22T08:01:07Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції дрібної рогатої худоби: методичні рекомендації та робочий зошит до практичних занять студентів біолого-технологічного факультету денної та заочної форм навчання освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» за кредитно-трансферною системою організації навчального процесу / Л. В. Пірова, Т. Л. Сивик,. – Біла Церква, 2018. – 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1389-
dc.descriptionThe methodical recommendations will help students to master the basic processes of production of wool, sheepskins, goatsskins and other high-yielding products of sheep breeding and goatsuk_UA
dc.description.abstractМетодичні рекомендації допоможуть студентам детально засвоїти основні технологічні процеси виробництва вовни, овчин, козлин, смушків та інших високопоживних продуктів вівчарства та козівництва. Методические рекомендации помогут студентам детально усвоить основные технологические процессы производства шерсти, овчин, смушек и других высокопитательных продуктов овцеводства и козоводстваuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectвівціuk_UA
dc.subjectвовнаuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UA
dc.subjectрух поголів’яuk_UA
dc.subjectкозиuk_UA
dc.subjectwooluk_UA
dc.subjectsheepuk_UA
dc.subjectlivestock movementuk_UA
dc.subjectproduction technologyuk_UA
dc.subjectgoatuk_UA
dc.subjectовцыuk_UA
dc.subjectшерстьuk_UA
dc.subjectтехнология производстваuk_UA
dc.subjectоборот стадаuk_UA
dc.subjectкозыuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продукції дрібної рогатої худобиuk_UA
dc.title.alternativeTechnology production of small livestockuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc636.3/.39(076)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia_vyrobnytstva.pdf1,71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.