Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1389
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пірова, Людмила Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Liudmyla, Pirova | - |
dc.contributor.author | Сивик, Тетяна Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Tetyana, Syvyk | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-22T08:01:07Z | - |
dc.date.available | 2018-10-22T08:01:07Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції дрібної рогатої худоби: методичні рекомендації та робочий зошит до практичних занять студентів біолого-технологічного факультету денної та заочної форм навчання освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» за кредитно-трансферною системою організації навчального процесу / Л. В. Пірова, Т. Л. Сивик,. – Біла Церква, 2018. – 68 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1389 | - |
dc.description | The methodical recommendations will help students to master the basic processes of production of wool, sheepskins, goatsskins and other high-yielding products of sheep breeding and goats | uk_UA |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації допоможуть студентам детально засвоїти основні технологічні процеси виробництва вовни, овчин, козлин, смушків та інших високопоживних продуктів вівчарства та козівництва. Методические рекомендации помогут студентам детально усвоить основные технологические процессы производства шерсти, овчин, смушек и других высокопитательных продуктов овцеводства и козоводства | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | вівці | uk_UA |
dc.subject | вовна | uk_UA |
dc.subject | технологія виробництва | uk_UA |
dc.subject | рух поголів’я | uk_UA |
dc.subject | кози | uk_UA |
dc.subject | wool | uk_UA |
dc.subject | sheep | uk_UA |
dc.subject | livestock movement | uk_UA |
dc.subject | production technology | uk_UA |
dc.subject | goat | uk_UA |
dc.subject | овцы | uk_UA |
dc.subject | шерсть | uk_UA |
dc.subject | технология производства | uk_UA |
dc.subject | оборот стада | uk_UA |
dc.subject | козы | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва продукції дрібної рогатої худоби | uk_UA |
dc.title.alternative | Technology production of small livestock | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.3/.39(076) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia_vyrobnytstva.pdf | 1,71 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.