Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1389
Назва: Технологія виробництва продукції дрібної рогатої худоби
Інші назви: Technology production of small livestock
Автори: Пірова, Людмила Вікторівна
Liudmyla, Pirova
Сивик, Тетяна Леонідівна
Tetyana, Syvyk
Ключові слова: вівці;вовна;технологія виробництва;рух поголів’я;кози;wool;sheep;livestock movement;production technology;goat;овцы;шерсть;технология производства;оборот стада;козы
Дата публікації: 2018
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції дрібної рогатої худоби: методичні рекомендації та робочий зошит до практичних занять студентів біолого-технологічного факультету денної та заочної форм навчання освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» за кредитно-трансферною системою організації навчального процесу / Л. В. Пірова, Т. Л. Сивик,. – Біла Церква, 2018. – 68 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації допоможуть студентам детально засвоїти основні технологічні процеси виробництва вовни, овчин, козлин, смушків та інших високопоживних продуктів вівчарства та козівництва. Методические рекомендации помогут студентам детально усвоить основные технологические процессы производства шерсти, овчин, смушек и других высокопитательных продуктов овцеводства и козоводства
Опис: The methodical recommendations will help students to master the basic processes of production of wool, sheepskins, goatsskins and other high-yielding products of sheep breeding and goats
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1389
УДК: 636.3/.39(076)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia_vyrobnytstva.pdf1,71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.