Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13820
Назва: Характеристика основних технологічних процесів переробки продукції рибництва у малих фермерських господарствах Фурсівської ОТГ
Інші назви: Characteristics of the main technological processes of fish farming products processing in small farms of Fursivska ATC
Автори: Назарчук, Вадим Юрійович
Nazarchuk, Vadym
Ключові слова: територіальна громада;аквакультура;рибогосподарський комплекс;продукція рибництва;технологічний процес;бізнес-модель;territorial community;aquaculture;fishery complex;fishery products;technological process;business model
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Назарчук В.Ю. Характеристика основних технологічних процесів переробки продукції рибництва у малих фермерських господарствах Фурсівської ОТГ: кваліфікаційна робота бакалавра, факультет екологічний: спец. 207 "Водні біоресурси та аквакультура"; ОПП "Водні біоресурси та аквакультура" / В.Ю. Назарчук; кер. Н.Є. Гриневич. – Біла Церква: БНАУ, 2024. – 45 с.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що Фурсівський рибогосподарський комплекс, маючи потужний повносистемний, рибогосподарський, рибопереробний і торговельний вертикально інтегрований бізнес, підкріплений комплексом наукових досліджень біоресурсного потенціалу матиме достатній запас для подолання будь яких негативних факторів та перешкод на шляху свого сталого, довготривалого розвитку. Все виробництво Фурсівського рибогосподарського комплексу матиме високу рентабельність, значні потенційні позитивні можливості щодо конкурентоспроможної рибопродукції власного виробництва. Робота Фурсівського рибогосподарського комплексу матиме цільову природоохоронну спрямованість на відновлення рибогосподарського потенціалу природних водойм. Результати дослідної роботи можуть бути використані для створення стратегій розвитку рибного господарства.
Опис: It has been established that the Fursovo Fishery Complex, having a powerful full-system, fishery, fish processing and trading vertically integrated business, supported by a complex of scientific research on bioresource potential, will have a sufficient reserve to overcome any negative factors and obstacles to its sustainable, long-term development. The entire production of the Fursovo Fishery Complex will be highly profitable, with significant potential positive opportunities for competitive fish products of its own production. The Fursovo Fishery Complex will have a targeted environmental focus on restoring the fishery potential of natural reservoirs. The results of the research work can be used to create strategies for the development of the fishery.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13820
УДК: 639
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kharakterystyka_osnovnykh.pdf482,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.