Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13820
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНазарчук, Вадим Юрійович-
dc.contributor.authorNazarchuk, Vadym-
dc.date.accessioned2025-03-24T12:52:38Z-
dc.date.available2025-03-24T12:52:38Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationНазарчук В.Ю. Характеристика основних технологічних процесів переробки продукції рибництва у малих фермерських господарствах Фурсівської ОТГ: кваліфікаційна робота бакалавра, факультет екологічний: спец. 207 "Водні біоресурси та аквакультура"; ОПП "Водні біоресурси та аквакультура" / В.Ю. Назарчук; кер. Н.Є. Гриневич. – Біла Церква: БНАУ, 2024. – 45 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13820-
dc.descriptionIt has been established that the Fursovo Fishery Complex, having a powerful full-system, fishery, fish processing and trading vertically integrated business, supported by a complex of scientific research on bioresource potential, will have a sufficient reserve to overcome any negative factors and obstacles to its sustainable, long-term development. The entire production of the Fursovo Fishery Complex will be highly profitable, with significant potential positive opportunities for competitive fish products of its own production. The Fursovo Fishery Complex will have a targeted environmental focus on restoring the fishery potential of natural reservoirs. The results of the research work can be used to create strategies for the development of the fishery.uk_UA
dc.description.abstractВстановлено, що Фурсівський рибогосподарський комплекс, маючи потужний повносистемний, рибогосподарський, рибопереробний і торговельний вертикально інтегрований бізнес, підкріплений комплексом наукових досліджень біоресурсного потенціалу матиме достатній запас для подолання будь яких негативних факторів та перешкод на шляху свого сталого, довготривалого розвитку. Все виробництво Фурсівського рибогосподарського комплексу матиме високу рентабельність, значні потенційні позитивні можливості щодо конкурентоспроможної рибопродукції власного виробництва. Робота Фурсівського рибогосподарського комплексу матиме цільову природоохоронну спрямованість на відновлення рибогосподарського потенціалу природних водойм. Результати дослідної роботи можуть бути використані для створення стратегій розвитку рибного господарства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтериторіальна громадаuk_UA
dc.subjectаквакультураuk_UA
dc.subjectрибогосподарський комплексuk_UA
dc.subjectпродукція рибництваuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjectбізнес-модельuk_UA
dc.subjectterritorial communityuk_UA
dc.subjectaquacultureuk_UA
dc.subjectfishery complexuk_UA
dc.subjectfishery productsuk_UA
dc.subjecttechnological processuk_UA
dc.subjectbusiness modeluk_UA
dc.titleХарактеристика основних технологічних процесів переробки продукції рибництва у малих фермерських господарствах Фурсівської ОТГuk_UA
dc.title.alternativeCharacteristics of the main technological processes of fish farming products processing in small farms of Fursivska ATCuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc639uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kharakterystyka_osnovnykh.pdf482,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.