Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13788
Назва: Удосконалення технології вирощування прісноводної креветки Macrobrachium rosenbergii в УЗВ
Інші назви: Improving the technology of freshwater shrimp Macrobrachium rosenbergii cultivation in the UZV
Автори: Іванюта, Сергій Анатолійович
Ivaniuta, Serhii
Ключові слова: прісноводна креветка;Macrobrachium rosenbergii;УЗВ;RCD;технологія вирощування креветок;technology of shrimp cultivation;гідробіонти;hydrobionts;аквакультура;aquaculture
Дата публікації: 2024
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Іванюта С. А. Удосконалення технології вирощування прісноводної креветки Macrobrachium rosenbergii в УЗВ: кваліфікаційна робота магістра: спец. 207 "Водні біоресурси та аквакультура"; ОПП "Водні біоресурси та аквакультура" / БНАУ; Наук. кер. В. П. Олешко, доцент.- Біла Церква, 2024.- 47с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі досліджено технології вирощування гігантської прісноводної креветки в замкнутих системах водопостачання. Вивчення основних аспектів параметрів середовища (температура, рівень кисню, якість води). Кваліфікаційна робота містить 47 сторінок друкованого тексту, 7 таблиць, 8 рисунків, 41 літературне джерело
Опис: The qualification work investigates the technology of growing giant freshwater shrimp in closed water supply systems. The study of the main aspects of environmental parameters (temperature, oxygen level, water quality). The qualification work contains 47 pages of printed text, 7 tables, 8 figures, 41 references.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13788
УДК: 639
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tekhnolohiia_vyroshchuvannia_krevetky.pdf12,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.