Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13710
Назва: Особливості формування елементів продуктивності та урожайності пешниці м'якої озимої залежно від строків сівби в умовах дослідного поля НВЦ БНАУ
Інші назви: Peculiarities of the formation of elements of productivity and yield of soft winter varieties depending on the sowing time in the experimental field of the Research Centre of BNAU
Автори: Забережний, Брій Степанович
Zaberezhnyi, Yurii
Ключові слова: сорт;variety;пшениця озима;winter wheat;строки сівби;sowing dates;маса зерна;grain weight;продуктивне кущіння;productive tilering
Дата публікації: жов-2024
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Забережний Ю.С. Особливості формування елементів продуктивності та урожайності пшениці м'якої озимої залежно від строків сівби в умовах дослідного поля НВЦ БНАУ. Кваліфікаційна робота магістра: спеціальність 201 "Агрономія" / БНАУ; Наук. керівник І. М. Сидорова. – Біла Церква. 2024. – 60 с.
Короткий огляд (реферат): Oб’єктoм дocліджень були сорт‒стандарт Стандарт Лісова пісня, МІП Фортуна, Легенда білоцерківська, Квітка полів, Легенда Миронівська. Метoю дocліджень булo вивчення особливості формування урожайності пшениці озимої та елементів її продуктивності залежно від строків сівби в умовах НВЦ Білоцерківського НАУ.
Опис: The object of the research was the standard variety Standard Lisova Pisnia, MIP Fortuna, Legenda Bilotserkivska, Kvitka Poleiv, and Legenda Myronivska. The purpose of the research was to study the peculiarities of winter wheat yield formation and its productivity elements depending on the sowing time in the conditions of the Bila Tserkva NAU.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13710
УДК: 633.1
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Peculiarities of formation of elements of productivity.pdf4,6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.