Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13710
Title: | Особливості формування елементів продуктивності та урожайності пешниці м'якої озимої залежно від строків сівби в умовах дослідного поля НВЦ БНАУ |
Other Titles: | Peculiarities of the formation of elements of productivity and yield of soft winter varieties depending on the sowing time in the experimental field of the Research Centre of BNAU |
Authors: | Забережний, Брій Степанович Zaberezhnyi, Yurii |
Keywords: | сорт;variety;пшениця озима;winter wheat;строки сівби;sowing dates;маса зерна;grain weight;продуктивне кущіння;productive tilering |
Issue Date: | Oct-2024 |
Publisher: | БНАУ |
Citation: | Забережний Ю.С. Особливості формування елементів продуктивності та урожайності пшениці м'якої озимої залежно від строків сівби в умовах дослідного поля НВЦ БНАУ. Кваліфікаційна робота магістра: спеціальність 201 "Агрономія" / БНАУ; Наук. керівник І. М. Сидорова. – Біла Церква. 2024. – 60 с. |
Abstract: | Oб’єктoм дocліджень були сорт‒стандарт Стандарт Лісова пісня, МІП Фортуна, Легенда білоцерківська, Квітка полів, Легенда Миронівська. Метoю дocліджень булo вивчення особливості формування урожайності пшениці озимої та елементів її продуктивності залежно від строків сівби в умовах НВЦ Білоцерківського НАУ. |
Description: | The object of the research was the standard variety Standard Lisova Pisnia, MIP Fortuna, Legenda Bilotserkivska, Kvitka Poleiv, and Legenda Myronivska. The purpose of the research was to study the peculiarities of winter wheat yield formation and its productivity elements depending on the sowing time in the conditions of the Bila Tserkva NAU. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13710 |
metadata.dc.identifier.udc: | 633.1 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Peculiarities of formation of elements of productivity.pdf | 4,6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.