Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13583
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБобось, Ірина Макарівна-
dc.contributor.authorBobos, Irina-
dc.contributor.authorФедосій, Іван Олексійович-
dc.contributor.authorFedosi, Ivan-
dc.contributor.authorСич, Зеновій Деонизович-
dc.contributor.authorSych, Zinovii-
dc.contributor.authorКомар, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorKomar, Oleksandr-
dc.contributor.authorСєдова, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorSedova, Olena-
dc.date.accessioned2025-02-20T12:01:48Z-
dc.date.available2025-02-20T12:01:48Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОвочівництво: навч. посібник / І.М. Бобось , І.О. Федосій, З.Д. Сич та ін. - 2-е видання доповнене і перероблене. - Київ: РРВ НУБІП України, 2024. - 349 с.uk_UA
dc.identifier.issn978-6 17-95465-13-1-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13583-
dc.descriptionThe textbook discusses the topics of laboratory and practical classes of the academic discipline "Vegetable growing". In order to provide the future specialist with practical skills, the classification of vegetable crops, seed characteristics and methods for determining their sowing qualities are presented. Calculations of the area of ​​​​nutrition, plant density and seed sowing rates are given; the needs of the economy in seedlings, greenhouses (film greenhouses), biofuels and soil mixtures for growing vegetable crops: development of crop rotation. Variability of morphological traits and biological features and the current state of varietal diversity of vegetable crops are presented. The textbook is designed for students of higher education institutions of the educational degree | "Bachelor" | specialties 203 "Horticulture, fruit and vegetable growing and viticulture" and 201 "Agronomy". The manual will also be useful for scientific teachers of universities and colleges, graduate students, and the general public in the field of vegetable growing.uk_UA
dc.description.abstractУ навчальному посібнику розглянуто теми лабораторних та практичних занять навчальної дисципліни «Овочівництво». З метою забезпечення майбутнього фахівця практичними навичками наведена класифікація овочевих культур, характеристика насіння та методика визначення їхніх посівних якостей. Подані розрахунки площі живлення, густоти рослин і норми сівби насіння; потреби господарства у розсаді, парниках (плівкових теплицях), біопаливі і грунтосумішах для вирощування овочевих культур: розробка сівозміни. Представлені мінливості морфологічних ознак і біологічних особливостей та сучасний стан сортового різноманіття овочевих культур. Навчальний посібник розрахований для студентів закладів вищої освіти освітнього ступеня | «Бакалавр» | спеціальностей 203 «Садівництво, плодоовочівництво ї виноградарство» й 201 «Агрономія». Також посібник буде корисним для наукових викладачів вузів і коледжів, аспірантів та широкого загалу практиків галузі овочівництва.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherКиїв: РРВ НУБІПuk_UA
dc.subjectовочівництвоuk_UA
dc.subjectvegetable growinguk_UA
dc.subjectсортиuk_UA
dc.subjectvarietiesuk_UA
dc.subjectнавчальний посібникuk_UA
dc.subjectstudy guideuk_UA
dc.subjectбакалавриuk_UA
dc.subjectbachelorsuk_UA
dc.subjectосвітній процесuk_UA
dc.subjecteducational processuk_UA
dc.titleОвочівництво: навч. посібникuk_UA
dc.title.alternativeVegetable growing: education. manualuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc635 (075)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ovochivnytstvo_navchalnyi_posibnyk.pdf21,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.