Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13553
Назва: Спосіб екстракції сичужних ензимів
Інші назви: The method of extracting rennet enzymes
Автори: Білий, Вадим Юрійович
Bilyi, Vadym
Мерзлов, Сергій Віталійович
Merzlov, Serhii
Мерзлова, Галина Вікторівна
Merzlova, Halyna
Біла, Вікторія Вікторівна
Bila, Viktoriia
Машкін, Юрій Олексійович
Mashkin, Yurii
Ключові слова: сичужні ензими;rennet enzymes;соляна кислота;hydrochloric acid;оцтова кислота;acetic acid
Дата публікації: 2024
Видавництво: ДО "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій",
Бібліографічний опис: Спосіб екстракції сичужних ензимів: патент на корисну модель UA 156438 U / В.Ю. Білий, С.В. Мерзлов, Г.В. Мерзлова та ін. - заяв. u 2021 07113. 10.12.2021. - опубл. 26.06.2024, Бюл.№ 26. - 4 с.
Короткий огляд (реферат): Спосіб екстракції сичужних ензимів включає використання солянокислого екстрагенту. Додатково вводять 20%-й розчин оцтової кислоти.
Опис: The method of extraction of rennet enzymes includes the use of hydrochloric acid extractant. Additionally, a 20% acetic acid solution is added.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13553
УДК: 664.4
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sposib_ekstraktsii.pdf151,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.