Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13507
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГребельник, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorHrebelnyk, Oksana-
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівна-
dc.contributor.authorKalinina, Galina-
dc.date.accessioned2025-02-06T08:28:11Z-
dc.date.available2025-02-06T08:28:11Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва молока козиного пастеризованого : пат.156996 Україна : А23С 9/156 (2006.01) / О. П. Гребельник, Л. П. Загоруй, Г. П. Калініна. – № u 2024 00904 ; заявл. 22.02.2024 ; опубл. 28.08.2024, Бюл. №35. – 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13507-
dc.descriptionThe method of production of pasteurized goat's milk, which includes the normalization of whole milk, introduction of filler, pasteurization, cooling followed by bottling, which is characterized by the fact that goat's milk is used as a dairy raw material; as a filler - chicory in the state of a dry extract in the amount of 1.0-1.4% to the weight of the finished product, followed by pasteurization at (88±2) °С.uk_UA
dc.description.abstractСпосіб виробництва молока козиного пастеризованого, який включає нормалізацію незбираного молока, внесення наповнювача, пастеризацію, охолодження з наступним розливом, який відрізняється тим, що як молочну сировину використовують молоко козине; як наповнювач – цикорій у стані сухого екстракту у кількості 1,0 –1,4 % до маси готового продукту, з наступною пастеризацією (88±2) °С.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectКозине молокоuk_UA
dc.subjectGoat's milkuk_UA
dc.subjectцикорійuk_UA
dc.subjectchicoryuk_UA
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UA
dc.subjectbiological valueuk_UA
dc.titleСпосіб виробництва молока козиного пастеризованогоuk_UA
dc.title.alternativeThe method of production of pasteurized goat's milkuk_UA
dc.typeПатентuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sposib_vyrobnytstva_mol.pdf1,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.