Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13362
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛюлька, Олександр Олександдрович-
dc.contributor.authorLіulka, Oleksandr-
dc.date.accessioned2025-01-17T09:30:36Z-
dc.date.available2025-01-17T09:30:36Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationЛюлька О. О. Аналіз та удосконалення технології виробництва молока у ТОВ «Острійківське» Київської області та його переробки на підприємстві БМК : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. О. О. Борщ, професор. - Біла Церква, 2024. - 46 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13362-
dc.descriptionMilk production at the complex is carried out at a high level: the modern technology of untethered keeping of cows is used with milking on the "Carousel" plant, approximately 38 kg of extra milk is milked from each of the 1,100 cows. Application of the DairyComp 305 program provides automatic management of the reproduction, milking, grouping, and breeding of repair young animals. Automatic determination of the dynamics of rumination processes makes it possible to timely detect deviations in the behavior and health of cows in the herd and to successfully carry out preventive and therapeutic processes.uk_UA
dc.description.abstractВиробництво молока на комплексі ведеться на високому рівні: застосовується сучасна технологія безприв'язного утримання корів з доїнням на установці «Карусель», щодоби від кожної з 1100 корів надоюють по 38 кг молока ґатунку екстра. Застосування програми DairyComp 305 забезпечує автоматичне управління процесами відтворення, доїння, групування, вирощування ремонтного молодняку. Автоматичне визначення динаміки румінаційних процесів дає можливість своєчасно виявляти відхилення у поведінці і здоров'ї корів стада та успішно проводити профілактичні і лікувальні процеси.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолочні коровиuk_UA
dc.subjectdairy cowsuk_UA
dc.subjectтехнологія утриманняuk_UA
dc.subjectkeeping technologyuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectдоїнняuk_UA
dc.subjectmilkinguk_UA
dc.subjectпереробка молокаuk_UA
dc.subjectmilk processinguk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва молока у ТОВ «Острійківське» Київської області та його переробки на підприємстві БМКuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of the technology of milk production at the LLC "Ostrykivske" of the Kyiv region and its processing at the BMK enterpriseuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
technologia_vyrobnytstva_i_pererobky_moloka.pdf892,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.