Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13219
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКостецький, Максим Юрійович-
dc.contributor.authorKostetskyi, Maksym-
dc.date.accessioned2024-12-30T09:29:49Z-
dc.date.available2024-12-30T09:29:49Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationКостецький М. Ю Аналіз та удосконалення технології виробництва молока у ФГ «Томилівське» та його переробки на БМК : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. О.О. Борщ, професор. - Біла Церква, 2024. 45 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13219-
dc.descriptionTo improve the level of productivity and reproduction of animals in the herd, it is necessary to carry out purposeful selection and take into account paratypic factors. Animals that were in different lactations, born from different breeders and in different periods of the year had different productivity and level of reproduction. A reliable influence of the breeder factor on the signs of milk productivity was established. The strength of influence ranged from 28.8 to 32.5% for protein content and milk yield for standard lactation, intermediate values of influence of this factor were established for other traits.uk_UA
dc.description.abstractДля покращення рівня продуктивності та відтворення тварин у стаді необхідно вести цілеспрямовано селекцію та зважати на паратипові фактори. Тварини, які перебували на різних лактаціях, народжені від різних плідників та у різні періоди року мали різну продуктивність та рівень відтворення. Встановлено достовірний вплив фактора плідник на ознаки молочної продуктивності. Сила впливу коливалася від 28,8 до 32,5 % для вмісту білка та надою за стандартну лактацію, для інших ознак встановлено проміжні величини впливу цього фактора.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний універстетuk_UA
dc.subjectкоровиuk_UA
dc.subjectcowsuk_UA
dc.subjectприв'язне утриманняuk_UA
dc.subjecttethered keepinguk_UA
dc.subjectбугаїuk_UA
dc.subjectbullsuk_UA
dc.subjectселекціяuk_UA
dc.subjectselectionuk_UA
dc.subjectпереробка молока.uk_UA
dc.subjectmilk processinguk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва молока у ФГ «Томилівське» та його переробки на БМКuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of milk production technology at Tomylovske FG and its processing at BMKuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
technologia_vyrobnytstva_moloka.pdf756,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.