Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13219
Назва: Аналіз та удосконалення технології виробництва молока у ФГ «Томилівське» та його переробки на БМК
Інші назви: Analysis and improvement of milk production technology at Tomylovske FG and its processing at BMK
Автори: Костецький, Максим Юрійович
Kostetskyi, Maksym
Ключові слова: корови;cows;прив'язне утримання;tethered keeping;бугаї;bulls;селекція;selection;переробка молока.;milk processing
Дата публікації: гру-2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний універстет
Бібліографічний опис: Костецький М. Ю Аналіз та удосконалення технології виробництва молока у ФГ «Томилівське» та його переробки на БМК : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. О.О. Борщ, професор. - Біла Церква, 2024. 45 с.
Короткий огляд (реферат): Для покращення рівня продуктивності та відтворення тварин у стаді необхідно вести цілеспрямовано селекцію та зважати на паратипові фактори. Тварини, які перебували на різних лактаціях, народжені від різних плідників та у різні періоди року мали різну продуктивність та рівень відтворення. Встановлено достовірний вплив фактора плідник на ознаки молочної продуктивності. Сила впливу коливалася від 28,8 до 32,5 % для вмісту білка та надою за стандартну лактацію, для інших ознак встановлено проміжні величини впливу цього фактора.
Опис: To improve the level of productivity and reproduction of animals in the herd, it is necessary to carry out purposeful selection and take into account paratypic factors. Animals that were in different lactations, born from different breeders and in different periods of the year had different productivity and level of reproduction. A reliable influence of the breeder factor on the signs of milk productivity was established. The strength of influence ranged from 28.8 to 32.5% for protein content and milk yield for standard lactation, intermediate values of influence of this factor were established for other traits.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13219
УДК: 637.12
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
technologia_vyrobnytstva_moloka.pdf756,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.