Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13213
Назва: Crustacean aquaculture: advantages, prospects
Інші назви: Аквакультура ракоподібних: переваги, перспективи
Автори: Revenok, Oleksandr
Ревенок, Олександр Олександрович
Kovalenko, Andrii
Коваленко, Андрій Васильович
Naumeiko, Vitalii
Наумейко, Віталій Володимирович
Grynevych, Nataliia
Гриневич, Наталія Євгеніївна
Zharchynska, Valeriia
Жарчинська, Валерія Сергіївна
Ключові слова: aquaculture;crustaceans;cultivation technology;export;аквакультура;ракоподібні;технологія вирощування;експорт
Дата публікації: жов-2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Crustacean aquaculture: advantages, prospects / O.O. Revenok, A.V. Kovalenko, V.V. Naumeiko and other // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Екологізація виробництва та охорона природи як основа збалансованого розвитку: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 21–22.
Короткий огляд (реферат): Aquaculture crustaceans in Ukraine is one of the sources of valuable food protein. In recent years, domestic aquaculture farms have shown interest in new and improved methods of crayfish cultivation and processing of crayfish. At the same time, in most European countries, this aquaculture business is a profitable and promising activity.
Опис: Аквакультура ракоподібних в Україні є одним із джерел цінного харчового білка. В останні роки вітчизняні аквакультурні господарства проявляють інтерес до нових вдосконалених методів вирощування та переробки раків. Водночас у більшості європейських країн цей аквакультурний бізнес є прибутковим і перспективним видом діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13213
УДК: 639.3:595.384
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
crustacean_aquaculture.pdf570,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.