Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13199
Назва: Забезпечення конкурентоспроможності бізнесу на ринку молокопереробної продукції (за матеріалами ПрАТ «Тернопільський молокозавод»)
Інші назви: Ensuring business competitiveness in the dairy products market (based on materials from PJSC «Ternopil Dairy Plant»)
Автори: Матвійчук, Назар Сергійович
Matviychuk, Nazar
Ключові слова: конкурентоспроможність бізнесу, підприємства молокопереробної галузі, логістична діяльність, асортимент продукції, конкурентний ринок, оцінка бізнесу;business competitiveness, dairy enterprises, logistics activities, product range, competitive market, business evaluation
Дата публікації: лис-2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Матвійчук Н. С. Забезпечення конкурентоспроможності бізнесу на ринку молокопереробної продукції (за матеріалами ПрАТ «Тернопільський молокозавод»). Магістерська робота за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля» / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Наук. кер. А.О. Шевченко. - Біла Церква, 2024. - 64 с.
Короткий огляд (реферат): В роботі розглянуто теоретико-методичні засади забезпечення конкурентоспроможності бізнесу підприємств молокопереробної галузі, зроблено аналіз підприємницької діяльності ПрАТ «Тернопільський молокозавод», досліджено особливості формування асортиментної, логістичної та маркетингової політики підприємства.
Опис: The article considers the theoretical and methodological foundations of ensuring the competitiveness of business of dairy processing enterprises, analyzes the business activities of PJSC “Ternopil Dairy Plant”, and studies the peculiarities of forming the assortment, logistics and marketing policies of the enterprise.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13199
УДК: 339.137.2:005.332.4:637.1(477.84)
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом-Шевченко.pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.