Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13199
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМатвійчук, Назар Сергійович-
dc.contributor.authorMatviychuk, Nazar-
dc.date.accessioned2024-12-27T09:40:40Z-
dc.date.available2024-12-27T09:40:40Z-
dc.date.issued2024-11-
dc.identifier.citationМатвійчук Н. С. Забезпечення конкурентоспроможності бізнесу на ринку молокопереробної продукції (за матеріалами ПрАТ «Тернопільський молокозавод»). Магістерська робота за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля» / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Наук. кер. А.О. Шевченко. - Біла Церква, 2024. - 64 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13199-
dc.descriptionThe article considers the theoretical and methodological foundations of ensuring the competitiveness of business of dairy processing enterprises, analyzes the business activities of PJSC “Ternopil Dairy Plant”, and studies the peculiarities of forming the assortment, logistics and marketing policies of the enterprise.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі розглянуто теоретико-методичні засади забезпечення конкурентоспроможності бізнесу підприємств молокопереробної галузі, зроблено аналіз підприємницької діяльності ПрАТ «Тернопільський молокозавод», досліджено особливості формування асортиментної, логістичної та маркетингової політики підприємства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність бізнесу, підприємства молокопереробної галузі, логістична діяльність, асортимент продукції, конкурентний ринок, оцінка бізнесуuk_UA
dc.subjectbusiness competitiveness, dairy enterprises, logistics activities, product range, competitive market, business evaluationuk_UA
dc.titleЗабезпечення конкурентоспроможності бізнесу на ринку молокопереробної продукції (за матеріалами ПрАТ «Тернопільський молокозавод»)uk_UA
dc.title.alternativeEnsuring business competitiveness in the dairy products market (based on materials from PJSC «Ternopil Dairy Plant»)uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc339.137.2:005.332.4:637.1(477.84)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом-Шевченко.pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.