Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13199
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Матвійчук, Назар Сергійович | - |
dc.contributor.author | Matviychuk, Nazar | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-27T09:40:40Z | - |
dc.date.available | 2024-12-27T09:40:40Z | - |
dc.date.issued | 2024-11 | - |
dc.identifier.citation | Матвійчук Н. С. Забезпечення конкурентоспроможності бізнесу на ринку молокопереробної продукції (за матеріалами ПрАТ «Тернопільський молокозавод»). Магістерська робота за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля» / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Наук. кер. А.О. Шевченко. - Біла Церква, 2024. - 64 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13199 | - |
dc.description | The article considers the theoretical and methodological foundations of ensuring the competitiveness of business of dairy processing enterprises, analyzes the business activities of PJSC “Ternopil Dairy Plant”, and studies the peculiarities of forming the assortment, logistics and marketing policies of the enterprise. | uk_UA |
dc.description.abstract | В роботі розглянуто теоретико-методичні засади забезпечення конкурентоспроможності бізнесу підприємств молокопереробної галузі, зроблено аналіз підприємницької діяльності ПрАТ «Тернопільський молокозавод», досліджено особливості формування асортиментної, логістичної та маркетингової політики підприємства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність бізнесу, підприємства молокопереробної галузі, логістична діяльність, асортимент продукції, конкурентний ринок, оцінка бізнесу | uk_UA |
dc.subject | business competitiveness, dairy enterprises, logistics activities, product range, competitive market, business evaluation | uk_UA |
dc.title | Забезпечення конкурентоспроможності бізнесу на ринку молокопереробної продукції (за матеріалами ПрАТ «Тернопільський молокозавод») | uk_UA |
dc.title.alternative | Ensuring business competitiveness in the dairy products market (based on materials from PJSC «Ternopil Dairy Plant») | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 339.137.2:005.332.4:637.1(477.84) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом-Шевченко.pdf | 1,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.