Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13184
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОшийко, Андрій Володимирович-
dc.contributor.authorOshiyko, Andriy-
dc.date.accessioned2024-12-26T11:05:18Z-
dc.date.available2024-12-26T11:05:18Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationОшийко А. В. Аналіз технології виробництва та переробки свинини у СТОВ «Іржавецьке» Чернігівської області: кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. В. С. Бомко, професор. - Біла Церква, 2024. 43 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13184-
dc.descriptionIn the qualification work, a detailed analysis of the state of pig farming and pork production in the "Irzhavetske" STOV of Chernihiv region is presented on the basis of materials of economic activity for the last three years, reference and special literature and methodical instructions for the performance of qualification works in the specialty 204 "Production and processing technologist livestock products". Based on the results of the research on pork production at the enterprise, namely the analysis of the compliance of the rations used with the requirements of the animals in terms of nutrients and the industry's supply of fodder, the development of new balanced rations for fattening young animals is presented. The expediency of implementing the results of the qualification work research is proven by the calculation of economic efficiency, which indicates the growth of the gross production of products, the reduction of its cost price and the growth of the profitability of production.uk_UA
dc.description.abstractУ кваліфікацій роботі поданий детальний аналіз стану свинарства і виробництва свинини у СТОВ «Іржавецьке» Чернігівської області на основі матеріалів господарської діяльності за останні три роки, довідникової та спеціальної літератури та методичних вказівок для виконання кваліфікаційних робіт зі спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". На основі результатів дослідження виробництва свинини на підприємстві, а саме аналізу відповідності використовуваних раціонів вимогам тварин у поживних речовинах та забезпеченості галузі кормами подано розробки нових збалансованих раціонів для відгодівельного молодняку. Доцільність впровадження результатів досліджень кваліфікаційної роботи доведено обрахунком економічної ефективності, які свідчать про ріст валового виробництва продукції, зниження її собівартості та зростання рентабельності виробництва.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсвинарствоuk_UA
dc.subjectpig breedinguk_UA
dc.subjectраціониuk_UA
dc.subjectrationsuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectвідгодівляuk_UA
dc.subjectatteninguk_UA
dc.subjectжива масаuk_UA
dc.subjectlive weightuk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва та переробки свинини у СТОВ «Іржавецьке» Чернігівської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of pork production and processing technology in “Irzhavetske” LLC, Chernigiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_svynyny.pdf802,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.