Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1303
Назва: Диня на підщепах в умовах плівкових теплиць при сонячному обігріванні
Інші назви: Дыня на подвое в условиях пленочных теплиц при солнечном обогреве
Melon on the stock in condions of hot - houses under films under heating
Автори: Кубрак, Світлана Миколаївна
Kubrak, Svitlana
Сич, Зеновій Деонизович
Sych, Zenovii
Ключові слова: диня;підщепа;прищепа;плівкова теплиця;вегетаційний період;урожайність;melon;маса плоду;rootstock;graft;spring greenhouse;vegetation period;crop capacity
Дата публікації: 2010
Видавництво: Інститут овочівництва і баштанництва
Бібліографічний опис: Сич З.Д., Кубрак С.М. Диня на підщепах в умовах плівкових теплиць при сонячному обігріванні/ Сич З.Д., Кубрак С.М. // Овочівництво і баштанництво. – 2010. – Вип.50. – С. 34- 42.
Серія/номер: 56;
Короткий огляд (реферат): Висвітлено матеріали досліджень щодо тривалості вегетаційного періоду, урожайності, маси, хімічного складу та дегустаційної оцінки плодів щеплених рослин дині гібрида Рада F1на різних підщепах в умовах плівкових теплиць на сонячному обігріванні. Приведены материалы исследований относительно длительности вегетационного периода, урожайности, веса, химического состава и дегустационной оценки плодов привитых растений дыни гибрида Рада F1 на различные подвои в условиях пленочных теплиц на солнечном обогреве.
Опис: Investigation materials according vegetation periodduration, crop capacity, weight, chemical composition and degustation evelua-tion of fruits of engrafted plants of melons of the hybrid Pada F1 on different stocks in the conditions of film hothouses on the solar heating have been adduced.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1303
ISSN: 0131 - 0062
УДК: 35.611:624.07442:631.3448
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dynia_na_pidshchepakh.pdf216,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.