Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12951
Назва: Державний ризик-орієнтовний контроль харчових продуктів за їх виробництва і обігу
Інші назви: State risk-based control of food products during their production and circulation
Автори: Трофімчук, Яна Валеріївна
Trofimchuk, Yana
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Ключові слова: харчові продукти;простежуваність;державний контроль;ризик-орієнтований підхід;система НАССР;food products;traceability;state control;risk-based approach;HACCP system
Дата публікації: 2024
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Трофімчук Я.В. Державний ризик-орієнтовний контроль харчових продуктів за їх виробництва і обігу / Я.В. Трофімчук, Н.В. Букалова // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини»(БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.26-28.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовані критерії ризик-орієнтованого підходу до здійснення державного контролю харчових продуктів у процесі їх виробництва та обігу, за запровадження вітчизняними операторами ринку системи НАССР та системи простежуваності
Опис: The criteria of a risk-based approach to the implementation of state control of food products during their production and circulation, with the introduction of the HACCP system and traceability system by domestic market operators, have been analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12951
УДК: 636.2.0.84.085
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
derzhavnyj_ryzyk-orijentovnyj.pdf582,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.