Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12951
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Трофімчук, Яна Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Trofimchuk, Yana | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-16T11:34:50Z | - |
dc.date.available | 2024-12-16T11:34:50Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Трофімчук Я.В. Державний ризик-орієнтовний контроль харчових продуктів за їх виробництва і обігу / Я.В. Трофімчук, Н.В. Букалова // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини»(БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.26-28. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12951 | - |
dc.description | The criteria of a risk-based approach to the implementation of state control of food products during their production and circulation, with the introduction of the HACCP system and traceability system by domestic market operators, have been analyzed. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проаналізовані критерії ризик-орієнтованого підходу до здійснення державного контролю харчових продуктів у процесі їх виробництва та обігу, за запровадження вітчизняними операторами ринку системи НАССР та системи простежуваності | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | простежуваність | uk_UA |
dc.subject | державний контроль | uk_UA |
dc.subject | ризик-орієнтований підхід | uk_UA |
dc.subject | система НАССР | uk_UA |
dc.subject | food products | uk_UA |
dc.subject | traceability | uk_UA |
dc.subject | state control | uk_UA |
dc.subject | risk-based approach | uk_UA |
dc.subject | HACCP system | uk_UA |
dc.title | Державний ризик-орієнтовний контроль харчових продуктів за їх виробництва і обігу | uk_UA |
dc.title.alternative | State risk-based control of food products during their production and circulation | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.2.0.84.085 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
derzhavnyj_ryzyk-orijentovnyj.pdf | 582,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.