Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12812
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Семенов, Владислав Вячеславович | - |
dc.contributor.author | Semenov, Vladyslav | - |
dc.contributor.author | Цехмістренко, Оксана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Tsekhmistrenko, Оksana | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-27T08:15:54Z | - |
dc.date.available | 2024-11-27T08:15:54Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Семенов В.В. Удосконалення технології твердих сирів з підвищеним рівнем молочнокислого бродіння / В.В. Семенов, О.С. Цехмістренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.).- Біла Церква, 2024.- C. 44-45. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12812 | - |
dc.description | The work investigated starter compositions from mixed cultures of lacto- and bifidobacteria for the production of functional hard cheese with a low second heating temperature and an increased level of lactic acid fermentation | uk_UA |
dc.description.abstract | У роботі досліджували заквашувальні композиції зі змішаних культур лакто- та біфідобактерій з метою виробництва твердого сиру функціонального призначення з низькою температурою другого нагрівання і підвищеним рівнем молочнокислого бродіння | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.subject | nutritional value | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | сир твердий | uk_UA |
dc.subject | hard cheese | uk_UA |
dc.subject | пробіотики | uk_UA |
dc.subject | probiotics | uk_UA |
dc.subject | молочнокисле бродіння | uk_UA |
dc.subject | lactic acid fermentation | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології твердих сирів з підвищеним рівнем молочнокислого бродіння | uk_UA |
dc.title.alternative | Improving the technology of hard cheeses with an increased level of lactic acid fermentation | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.344:663.12:664.8 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
udoskonalennia_tekhnolohii_tverdykh_syriv.pdf | 2,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.