Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12812
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСеменов, Владислав Вячеславович-
dc.contributor.authorSemenov, Vladyslav-
dc.contributor.authorЦехмістренко, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Оksana-
dc.date.accessioned2024-11-27T08:15:54Z-
dc.date.available2024-11-27T08:15:54Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСеменов В.В. Удосконалення технології твердих сирів з підвищеним рівнем молочнокислого бродіння / В.В. Семенов, О.С. Цехмістренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.).- Біла Церква, 2024.- C. 44-45.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12812-
dc.descriptionThe work investigated starter compositions from mixed cultures of lacto- and bifidobacteria for the production of functional hard cheese with a low second heating temperature and an increased level of lactic acid fermentationuk_UA
dc.description.abstractУ роботі досліджували заквашувальні композиції зі змішаних культур лакто- та біфідобактерій з метою виробництва твердого сиру функціонального призначення з низькою температурою другого нагрівання і підвищеним рівнем молочнокислого бродінняuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectсир твердийuk_UA
dc.subjecthard cheeseuk_UA
dc.subjectпробіотикиuk_UA
dc.subjectprobioticsuk_UA
dc.subjectмолочнокисле бродінняuk_UA
dc.subjectlactic acid fermentationuk_UA
dc.titleУдосконалення технології твердих сирів з підвищеним рівнем молочнокислого бродінняuk_UA
dc.title.alternativeImproving the technology of hard cheeses with an increased level of lactic acid fermentationuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.344:663.12:664.8uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
udoskonalennia_tekhnolohii_tverdykh_syriv.pdf2,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.