Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12812
Title: Удосконалення технології твердих сирів з підвищеним рівнем молочнокислого бродіння
Other Titles: Improving the technology of hard cheeses with an increased level of lactic acid fermentation
Authors: Семенов, Владислав Вячеславович
Semenov, Vladyslav
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
Tsekhmistrenko, Оksana
Keywords: харчова цінність;nutritional value;технологія;technology;сир твердий;hard cheese;пробіотики;probiotics;молочнокисле бродіння;lactic acid fermentation
Issue Date: 2024
Publisher: БНАУ
Citation: Семенов В.В. Удосконалення технології твердих сирів з підвищеним рівнем молочнокислого бродіння / В.В. Семенов, О.С. Цехмістренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.).- Біла Церква, 2024.- C. 44-45.
Abstract: У роботі досліджували заквашувальні композиції зі змішаних культур лакто- та біфідобактерій з метою виробництва твердого сиру функціонального призначення з низькою температурою другого нагрівання і підвищеним рівнем молочнокислого бродіння
Description: The work investigated starter compositions from mixed cultures of lacto- and bifidobacteria for the production of functional hard cheese with a low second heating temperature and an increased level of lactic acid fermentation
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12812
metadata.dc.identifier.udc: 637.344:663.12:664.8
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
udoskonalennia_tekhnolohii_tverdykh_syriv.pdf2,15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.