Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12812
Назва: | Удосконалення технології твердих сирів з підвищеним рівнем молочнокислого бродіння |
Інші назви: | Improving the technology of hard cheeses with an increased level of lactic acid fermentation |
Автори: | Семенов, Владислав Вячеславович Semenov, Vladyslav Цехмістренко, Оксана Сергіївна Tsekhmistrenko, Оksana |
Ключові слова: | харчова цінність;nutritional value;технологія;technology;сир твердий;hard cheese;пробіотики;probiotics;молочнокисле бродіння;lactic acid fermentation |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Семенов В.В. Удосконалення технології твердих сирів з підвищеним рівнем молочнокислого бродіння / В.В. Семенов, О.С. Цехмістренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.).- Біла Церква, 2024.- C. 44-45. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі досліджували заквашувальні композиції зі змішаних культур лакто- та біфідобактерій з метою виробництва твердого сиру функціонального призначення з низькою температурою другого нагрівання і підвищеним рівнем молочнокислого бродіння |
Опис: | The work investigated starter compositions from mixed cultures of lacto- and bifidobacteria for the production of functional hard cheese with a low second heating temperature and an increased level of lactic acid fermentation |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12812 |
УДК: | 637.344:663.12:664.8 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
udoskonalennia_tekhnolohii_tverdykh_syriv.pdf | 2,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.