Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12812
Назва: Удосконалення технології твердих сирів з підвищеним рівнем молочнокислого бродіння
Інші назви: Improving the technology of hard cheeses with an increased level of lactic acid fermentation
Автори: Семенов, Владислав Вячеславович
Semenov, Vladyslav
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
Tsekhmistrenko, Оksana
Ключові слова: харчова цінність;nutritional value;технологія;technology;сир твердий;hard cheese;пробіотики;probiotics;молочнокисле бродіння;lactic acid fermentation
Дата публікації: 2024
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Семенов В.В. Удосконалення технології твердих сирів з підвищеним рівнем молочнокислого бродіння / В.В. Семенов, О.С. Цехмістренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.).- Біла Церква, 2024.- C. 44-45.
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджували заквашувальні композиції зі змішаних культур лакто- та біфідобактерій з метою виробництва твердого сиру функціонального призначення з низькою температурою другого нагрівання і підвищеним рівнем молочнокислого бродіння
Опис: The work investigated starter compositions from mixed cultures of lacto- and bifidobacteria for the production of functional hard cheese with a low second heating temperature and an increased level of lactic acid fermentation
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12812
УДК: 637.344:663.12:664.8
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
udoskonalennia_tekhnolohii_tverdykh_syriv.pdf2,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.