Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12810
Назва: Удосконалення рецептури вареної ковбаси «Лікарська» шляхом застосування сухої молочної сироватки та курятини
Інші назви: Improving the recipe of boiled sausage "Likarska" by using whey powder and chicken
Автори: Чепурний, Владислав Віталійович
Chepurny, Vladyslav
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
Tsekhmistrenko, Оksana
Ключові слова: молоко сухе;milk powder;варені ковбаси;boiled sausages;курятина;chicken;сироватка молочна суха;whey powder
Дата публікації: 2024
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Чепурний В.В. Удосконалення рецептури вареної ковбаси «Лікарська» шляхом застосування сухої молочної сироватки та курятини / В.В Чепурний, О.С. Цехмістренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.).- Біла Церква, 2024.- C. 31-33.
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджували рецептуру вареної ковбаси «Лікарська» та можливість її удосконалення. Застосування курятини, молочної сироватки та сухого незбираного молока дозволяє отримати продукти з високими якісними характеристиками та збільшити прибуток від їх виробництва
Опис: The work investigated the recipe for boiled sausage "Likarska" and the possibility of its improvement. The use of chicken, whey and whole milk powder allows to obtain products with high quality characteristics and increase the profit from their production
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12810
УДК: 637.54:637.12:664.9
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
udoskonalennia_retseptury_varenoi.pdf2,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.