Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12810
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧепурний, Владислав Віталійович-
dc.contributor.authorChepurny, Vladyslav-
dc.contributor.authorЦехмістренко, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Оksana-
dc.date.accessioned2024-11-26T10:19:50Z-
dc.date.available2024-11-26T10:19:50Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЧепурний В.В. Удосконалення рецептури вареної ковбаси «Лікарська» шляхом застосування сухої молочної сироватки та курятини / В.В Чепурний, О.С. Цехмістренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.).- Біла Церква, 2024.- C. 31-33.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12810-
dc.descriptionThe work investigated the recipe for boiled sausage "Likarska" and the possibility of its improvement. The use of chicken, whey and whole milk powder allows to obtain products with high quality characteristics and increase the profit from their productionuk_UA
dc.description.abstractУ роботі досліджували рецептуру вареної ковбаси «Лікарська» та можливість її удосконалення. Застосування курятини, молочної сироватки та сухого незбираного молока дозволяє отримати продукти з високими якісними характеристиками та збільшити прибуток від їх виробництваuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectмолоко сухеuk_UA
dc.subjectmilk powderuk_UA
dc.subjectварені ковбасиuk_UA
dc.subjectboiled sausagesuk_UA
dc.subjectкурятинаuk_UA
dc.subjectchickenuk_UA
dc.subjectсироватка молочна сухаuk_UA
dc.subjectwhey powderuk_UA
dc.titleУдосконалення рецептури вареної ковбаси «Лікарська» шляхом застосування сухої молочної сироватки та курятиниuk_UA
dc.title.alternativeImproving the recipe of boiled sausage "Likarska" by using whey powder and chickenuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.54:637.12:664.9uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
udoskonalennia_retseptury_varenoi.pdf2,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.