Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12810
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чепурний, Владислав Віталійович | - |
dc.contributor.author | Chepurny, Vladyslav | - |
dc.contributor.author | Цехмістренко, Оксана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Tsekhmistrenko, Оksana | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-26T10:19:50Z | - |
dc.date.available | 2024-11-26T10:19:50Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Чепурний В.В. Удосконалення рецептури вареної ковбаси «Лікарська» шляхом застосування сухої молочної сироватки та курятини / В.В Чепурний, О.С. Цехмістренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.).- Біла Церква, 2024.- C. 31-33. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12810 | - |
dc.description | The work investigated the recipe for boiled sausage "Likarska" and the possibility of its improvement. The use of chicken, whey and whole milk powder allows to obtain products with high quality characteristics and increase the profit from their production | uk_UA |
dc.description.abstract | У роботі досліджували рецептуру вареної ковбаси «Лікарська» та можливість її удосконалення. Застосування курятини, молочної сироватки та сухого незбираного молока дозволяє отримати продукти з високими якісними характеристиками та збільшити прибуток від їх виробництва | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | молоко сухе | uk_UA |
dc.subject | milk powder | uk_UA |
dc.subject | варені ковбаси | uk_UA |
dc.subject | boiled sausages | uk_UA |
dc.subject | курятина | uk_UA |
dc.subject | chicken | uk_UA |
dc.subject | сироватка молочна суха | uk_UA |
dc.subject | whey powder | uk_UA |
dc.title | Удосконалення рецептури вареної ковбаси «Лікарська» шляхом застосування сухої молочної сироватки та курятини | uk_UA |
dc.title.alternative | Improving the recipe of boiled sausage "Likarska" by using whey powder and chicken | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.54:637.12:664.9 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
udoskonalennia_retseptury_varenoi.pdf | 2,16 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.