Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12808
Назва: Регуляція білка теплового шоку та запалення у птиці сполуками селену
Інші назви: Regulation of heat shock protein and inflammation in poultry by selenium compounds
Автори: Цехмістренко, Оксана Сергіївна
Tsekhmistrenko, Оksana
Ключові слова: тепловий шок;heatshock;селен;selenium;термостійкість;heatresistance;бройлери;broilers;білки;proteins
Дата публікації: 2024
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Цехмістренко О.С. Регуляція білка теплового шоку та запалення у птиці сполуками селену / О.С. Цехмістренко // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (БНАУ, 3 жовтня 2024 р.).- Біла Церква, 2024.- С. 11-13.
Короткий огляд (реферат): Значною проблемою галузі птахівництва є уразливість птиці до теплового стресу.Розглянуті механізми зменшення теплового стресу препаратами Селену, покращення термостійкості та вплив на експресію генів білків теплового шоку
Опис: A significant problem in the poultry industry is the vulnerability of poultry to heat stress. Mechanisms of he at stress reduction with Selenium preparations, improvement of heat resistance and influence on gene expression of heat shock proteins are considered
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12808
УДК: 636.5:577.1.3:616-092
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rehuliatsiia_bilka_teplovoho_shoku.pdf2,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.