Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12808
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦехмістренко, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Оksana-
dc.date.accessioned2024-11-26T08:27:01Z-
dc.date.available2024-11-26T08:27:01Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЦехмістренко О.С. Регуляція білка теплового шоку та запалення у птиці сполуками селену / О.С. Цехмістренко // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (БНАУ, 3 жовтня 2024 р.).- Біла Церква, 2024.- С. 11-13.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12808-
dc.descriptionA significant problem in the poultry industry is the vulnerability of poultry to heat stress. Mechanisms of he at stress reduction with Selenium preparations, improvement of heat resistance and influence on gene expression of heat shock proteins are considereduk_UA
dc.description.abstractЗначною проблемою галузі птахівництва є уразливість птиці до теплового стресу.Розглянуті механізми зменшення теплового стресу препаратами Селену, покращення термостійкості та вплив на експресію генів білків теплового шокуuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectтепловий шокuk_UA
dc.subjectheatshockuk_UA
dc.subjectселенuk_UA
dc.subjectseleniumuk_UA
dc.subjectтермостійкістьuk_UA
dc.subjectheatresistanceuk_UA
dc.subjectбройлериuk_UA
dc.subjectbroilersuk_UA
dc.subjectбілкиuk_UA
dc.subjectproteinsuk_UA
dc.titleРегуляція білка теплового шоку та запалення у птиці сполуками селенуuk_UA
dc.title.alternativeRegulation of heat shock protein and inflammation in poultry by selenium compoundsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.5:577.1.3:616-092uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rehuliatsiia_bilka_teplovoho_shoku.pdf2,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.