Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12807
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШкуратенко, Марина Леонідівна-
dc.contributor.authorShkuratenko, Maryna-
dc.contributor.authorЦехмістренко, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Оksana-
dc.date.accessioned2024-11-26T07:54:19Z-
dc.date.available2024-11-26T07:54:19Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШкуратенко М.Л. Вдосконалення способу виробництва плавленого сиру оздоровчого призначення / М.Л. Шкуратенко, О.С. Цехмістренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.).- Біла Церква, 2024.- C. 33-35.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12807-
dc.descriptionThe work studied the method of producing processed cheese using pumpkin seed meal and nettle powder. The chemical composition of the sources of functional ingredients was considered, and their effect on the body was analyzeduk_UA
dc.description.abstractУ роботі вивчали спосіб виробництва плавленого сиру з використанням шроту гарбузового насіння та порошку кропиви. Розглянуто хімічний склад джерел функціональних інгредієнтів, проаналізовано їх вплив на організмuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectпорошок кропивиuk_UA
dc.subjectnettle powderuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництва сируuk_UA
dc.subjectcheese production technologyuk_UA
dc.subjectплавлений сирuk_UA
dc.subjectprocessed cheeseuk_UA
dc.subjectшрот гарбузового насінняuk_UA
dc.subjectpumpkin seed mealuk_UA
dc.titleВдосконалення способу виробництва плавленого сиру оздоровчого призначенняuk_UA
dc.title.alternativeImproving the method of producing processed cheese for health purposesuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.35:613.2:664.85uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vdoskonalennia_sposobu_vyrobnytstva.pdf2,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.