Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12807
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шкуратенко, Марина Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Shkuratenko, Maryna | - |
dc.contributor.author | Цехмістренко, Оксана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Tsekhmistrenko, Оksana | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-26T07:54:19Z | - |
dc.date.available | 2024-11-26T07:54:19Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Шкуратенко М.Л. Вдосконалення способу виробництва плавленого сиру оздоровчого призначення / М.Л. Шкуратенко, О.С. Цехмістренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.).- Біла Церква, 2024.- C. 33-35. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12807 | - |
dc.description | The work studied the method of producing processed cheese using pumpkin seed meal and nettle powder. The chemical composition of the sources of functional ingredients was considered, and their effect on the body was analyzed | uk_UA |
dc.description.abstract | У роботі вивчали спосіб виробництва плавленого сиру з використанням шроту гарбузового насіння та порошку кропиви. Розглянуто хімічний склад джерел функціональних інгредієнтів, проаналізовано їх вплив на організм | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | порошок кропиви | uk_UA |
dc.subject | nettle powder | uk_UA |
dc.subject | технологія виробництва сиру | uk_UA |
dc.subject | cheese production technology | uk_UA |
dc.subject | плавлений сир | uk_UA |
dc.subject | processed cheese | uk_UA |
dc.subject | шрот гарбузового насіння | uk_UA |
dc.subject | pumpkin seed meal | uk_UA |
dc.title | Вдосконалення способу виробництва плавленого сиру оздоровчого призначення | uk_UA |
dc.title.alternative | Improving the method of producing processed cheese for health purposes | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.35:613.2:664.85 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vdoskonalennia_sposobu_vyrobnytstva.pdf | 2,16 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.