Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12807
Title: Вдосконалення способу виробництва плавленого сиру оздоровчого призначення
Other Titles: Improving the method of producing processed cheese for health purposes
Authors: Шкуратенко, Марина Леонідівна
Shkuratenko, Maryna
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
Tsekhmistrenko, Оksana
Keywords: порошок кропиви;nettle powder;технологія виробництва сиру;cheese production technology;плавлений сир;processed cheese;шрот гарбузового насіння;pumpkin seed meal
Issue Date: 2024
Publisher: БНАУ
Citation: Шкуратенко М.Л. Вдосконалення способу виробництва плавленого сиру оздоровчого призначення / М.Л. Шкуратенко, О.С. Цехмістренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.).- Біла Церква, 2024.- C. 33-35.
Abstract: У роботі вивчали спосіб виробництва плавленого сиру з використанням шроту гарбузового насіння та порошку кропиви. Розглянуто хімічний склад джерел функціональних інгредієнтів, проаналізовано їх вплив на організм
Description: The work studied the method of producing processed cheese using pumpkin seed meal and nettle powder. The chemical composition of the sources of functional ingredients was considered, and their effect on the body was analyzed
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12807
metadata.dc.identifier.udc: 637.35:613.2:664.85
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vdoskonalennia_sposobu_vyrobnytstva.pdf2,16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.