Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12807
Назва: | Вдосконалення способу виробництва плавленого сиру оздоровчого призначення |
Інші назви: | Improving the method of producing processed cheese for health purposes |
Автори: | Шкуратенко, Марина Леонідівна Shkuratenko, Maryna Цехмістренко, Оксана Сергіївна Tsekhmistrenko, Оksana |
Ключові слова: | порошок кропиви;nettle powder;технологія виробництва сиру;cheese production technology;плавлений сир;processed cheese;шрот гарбузового насіння;pumpkin seed meal |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Шкуратенко М.Л. Вдосконалення способу виробництва плавленого сиру оздоровчого призначення / М.Л. Шкуратенко, О.С. Цехмістренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.).- Біла Церква, 2024.- C. 33-35. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі вивчали спосіб виробництва плавленого сиру з використанням шроту гарбузового насіння та порошку кропиви. Розглянуто хімічний склад джерел функціональних інгредієнтів, проаналізовано їх вплив на організм |
Опис: | The work studied the method of producing processed cheese using pumpkin seed meal and nettle powder. The chemical composition of the sources of functional ingredients was considered, and their effect on the body was analyzed |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12807 |
УДК: | 637.35:613.2:664.85 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vdoskonalennia_sposobu_vyrobnytstva.pdf | 2,16 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.