Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12636
Назва: Товарознавча оцінка та показники якості і безпечності продукту з свинини копчено-вареноговищого сорту «Шинка екстра»
Інші назви: Commodity assessment and indicators of quality and safety of the smoked and boiled pork product "Extra Ham"
Автори: Малахов, М.А.
Malakhov, M.
Джміль, Володимир Іванович
Dzhmil, Volodymyr
Ключові слова: свинина;товарознавча оцінка;якість;безпечність;ДСТУ;органолептика;ветеринарно-санітарна експертиза м'яса;pork;commodity evaluation;quality;safety;DSTU;organoleptic;veterinary and sanitary examination of meat
Дата публікації: 2023
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Малахов М.А. Товарознавча оцінка та показники якості і безпечності продукту з свинини копчено-вареноговищого сорту «Шинка екстра» / М.А. Малахов, В.І. Джміль // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.134-136.
Короткий огляд (реферат): Проведено товарознавчу оцінку, вивчено показники якості та безпечності продукту з свинини копченовареного вищого сорту «Шинка Екстра» виготовленого під ТМ «Своя Лінія» за умов ТОВ «М’ясна фабрика «Фаворит плюс»».
Опис: A product evaluation was carried out, the quality and safety indicators of the smoked pork product of the highest grade "Shinka Extra" manufactured under the TM "Svoya Liniya" under the conditions of LLC "Meat Factory" were studied. "Favorite plus"".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12636
УДК: 614.31:637.5:006.83
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tovaroznavcha_ocinka.pdf751,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.