Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12636
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМалахов, М.А.-
dc.contributor.authorMalakhov, M.-
dc.contributor.authorДжміль, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorDzhmil, Volodymyr-
dc.date.accessioned2024-10-16T11:23:41Z-
dc.date.available2024-10-16T11:23:41Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМалахов М.А. Товарознавча оцінка та показники якості і безпечності продукту з свинини копчено-вареноговищого сорту «Шинка екстра» / М.А. Малахов, В.І. Джміль // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.134-136.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12636-
dc.descriptionA product evaluation was carried out, the quality and safety indicators of the smoked pork product of the highest grade "Shinka Extra" manufactured under the TM "Svoya Liniya" under the conditions of LLC "Meat Factory" were studied. "Favorite plus"".uk_UA
dc.description.abstractПроведено товарознавчу оцінку, вивчено показники якості та безпечності продукту з свинини копченовареного вищого сорту «Шинка Екстра» виготовленого під ТМ «Своя Лінія» за умов ТОВ «М’ясна фабрика «Фаворит плюс»».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectсвининаuk_UA
dc.subjectтоварознавча оцінкаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectДСТУuk_UA
dc.subjectорганолептикаuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза м'ясаuk_UA
dc.subjectporkuk_UA
dc.subjectcommodity evaluationuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectDSTUuk_UA
dc.subjectorganolepticuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of meatuk_UA
dc.titleТоварознавча оцінка та показники якості і безпечності продукту з свинини копчено-вареноговищого сорту «Шинка екстра»uk_UA
dc.title.alternativeCommodity assessment and indicators of quality and safety of the smoked and boiled pork product "Extra Ham"uk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.5:006.83uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tovaroznavcha_ocinka.pdf751,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.