Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12618
Назва: Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах СОVID 19
Інші назви: Features of the organization of environmentally safe nutrition of students in different forms of education in the conditions of COVID 19
Автори: Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tatiana
Ключові слова: екологія харчування;food ecology;екотрофологія;ecotrophology;екологія людини;human ecology;екологічно безпечне харчування;environmentally friendly food;раціональне харчування;rational nutrition;стаціонарне і дистанційне навчання;stationary and distance learning;короновірусна хвороба СОVID-19;coronavirus disease COVID-19
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Мазур Т. Г. Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах СОVID 19: кваліфікаційна робота магістра: спец. 101"Екологія"/ БНАУ; кафедра загальної екології та екотрофології. Наук. кер. В. В. Лавров, професор- Біла Церква, 2021.- 43 с.
Короткий огляд (реферат): Незадовільний стан харчування студентів призводить до зниження імунного і гуморального захисту організму, збільшення кількості інфекційних та неінфекційних захворювань, передчасного виснаження організму, гальмування фізичного та психічного розвитку молодого організму.
Опис: Unsatisfactory nutritional status of students leads to a decrease in immune and humoral protection of the body, an increase in infectious and non-infectious diseases, and premature depletion of the body, inhibition of physical and mental development of the young organism.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12618
УДК: 613.2:378.6:614.4
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мазур Т.pdf618,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.