Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12618
Назва: | Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах СОVID 19 |
Інші назви: | Features of the organization of environmentally safe nutrition of students in different forms of education in the conditions of COVID 19 |
Автори: | Мазур, Тетяна Григорівна Mazur, Tatiana |
Ключові слова: | екологія харчування;food ecology;екотрофологія;ecotrophology;екологія людини;human ecology;екологічно безпечне харчування;environmentally friendly food;раціональне харчування;rational nutrition;стаціонарне і дистанційне навчання;stationary and distance learning;короновірусна хвороба СОVID-19;coronavirus disease COVID-19 |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Мазур Т. Г. Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах СОVID 19: кваліфікаційна робота магістра: спец. 101"Екологія"/ БНАУ; кафедра загальної екології та екотрофології. Наук. кер. В. В. Лавров, професор- Біла Церква, 2021.- 43 с. |
Короткий огляд (реферат): | Незадовільний стан харчування студентів призводить до зниження імунного і гуморального захисту організму, збільшення кількості інфекційних та неінфекційних захворювань, передчасного виснаження організму, гальмування фізичного та психічного розвитку молодого організму. |
Опис: | Unsatisfactory nutritional status of students leads to a decrease in immune and humoral protection of the body, an increase in infectious and non-infectious diseases, and premature depletion of the body, inhibition of physical and mental development of the young organism. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12618 |
УДК: | 613.2:378.6:614.4 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мазур Т.pdf | 618,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.