Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12618
Title: | Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах СОVID 19 |
Other Titles: | Features of the organization of environmentally safe nutrition of students in different forms of education in the conditions of COVID 19 |
Authors: | Мазур, Тетяна Григорівна Mazur, Tatiana |
Keywords: | екологія харчування;food ecology;екотрофологія;ecotrophology;екологія людини;human ecology;екологічно безпечне харчування;environmentally friendly food;раціональне харчування;rational nutrition;стаціонарне і дистанційне навчання;stationary and distance learning;короновірусна хвороба СОVID-19;coronavirus disease COVID-19 |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Мазур Т. Г. Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах СОVID 19: кваліфікаційна робота магістра: спец. 101"Екологія"/ БНАУ; кафедра загальної екології та екотрофології. Наук. кер. В. В. Лавров, професор- Біла Церква, 2021.- 43 с. |
Abstract: | Незадовільний стан харчування студентів призводить до зниження імунного і гуморального захисту організму, збільшення кількості інфекційних та неінфекційних захворювань, передчасного виснаження організму, гальмування фізичного та психічного розвитку молодого організму. |
Description: | Unsatisfactory nutritional status of students leads to a decrease in immune and humoral protection of the body, an increase in infectious and non-infectious diseases, and premature depletion of the body, inhibition of physical and mental development of the young organism. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12618 |
metadata.dc.identifier.udc: | 613.2:378.6:614.4 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Мазур Т.pdf | 618,11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.