Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12618
Title: Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах СОVID 19
Other Titles: Features of the organization of environmentally safe nutrition of students in different forms of education in the conditions of COVID 19
Authors: Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tatiana
Keywords: екологія харчування;food ecology;екотрофологія;ecotrophology;екологія людини;human ecology;екологічно безпечне харчування;environmentally friendly food;раціональне харчування;rational nutrition;стаціонарне і дистанційне навчання;stationary and distance learning;короновірусна хвороба СОVID-19;coronavirus disease COVID-19
Issue Date: 2021
Citation: Мазур Т. Г. Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах СОVID 19: кваліфікаційна робота магістра: спец. 101"Екологія"/ БНАУ; кафедра загальної екології та екотрофології. Наук. кер. В. В. Лавров, професор- Біла Церква, 2021.- 43 с.
Abstract: Незадовільний стан харчування студентів призводить до зниження імунного і гуморального захисту організму, збільшення кількості інфекційних та неінфекційних захворювань, передчасного виснаження організму, гальмування фізичного та психічного розвитку молодого організму.
Description: Unsatisfactory nutritional status of students leads to a decrease in immune and humoral protection of the body, an increase in infectious and non-infectious diseases, and premature depletion of the body, inhibition of physical and mental development of the young organism.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12618
metadata.dc.identifier.udc: 613.2:378.6:614.4
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мазур Т.pdf618,11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.