Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12618
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мазур, Тетяна Григорівна | - |
dc.contributor.author | Mazur, Tatiana | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-15T08:43:05Z | - |
dc.date.available | 2024-10-15T08:43:05Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Мазур Т. Г. Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах СОVID 19: кваліфікаційна робота магістра: спец. 101"Екологія"/ БНАУ; кафедра загальної екології та екотрофології. Наук. кер. В. В. Лавров, професор- Біла Церква, 2021.- 43 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12618 | - |
dc.description | Unsatisfactory nutritional status of students leads to a decrease in immune and humoral protection of the body, an increase in infectious and non-infectious diseases, and premature depletion of the body, inhibition of physical and mental development of the young organism. | uk_UA |
dc.description.abstract | Незадовільний стан харчування студентів призводить до зниження імунного і гуморального захисту організму, збільшення кількості інфекційних та неінфекційних захворювань, передчасного виснаження організму, гальмування фізичного та психічного розвитку молодого організму. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | екологія харчування | uk_UA |
dc.subject | food ecology | uk_UA |
dc.subject | екотрофологія | uk_UA |
dc.subject | ecotrophology | uk_UA |
dc.subject | екологія людини | uk_UA |
dc.subject | human ecology | uk_UA |
dc.subject | екологічно безпечне харчування | uk_UA |
dc.subject | environmentally friendly food | uk_UA |
dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
dc.subject | rational nutrition | uk_UA |
dc.subject | стаціонарне і дистанційне навчання | uk_UA |
dc.subject | stationary and distance learning | uk_UA |
dc.subject | короновірусна хвороба СОVID-19 | uk_UA |
dc.subject | coronavirus disease COVID-19 | uk_UA |
dc.title | Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах СОVID 19 | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of the organization of environmentally safe nutrition of students in different forms of education in the conditions of COVID 19 | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 613.2:378.6:614.4 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мазур Т.pdf | 618,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.