Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12618
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tatiana-
dc.date.accessioned2024-10-15T08:43:05Z-
dc.date.available2024-10-15T08:43:05Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМазур Т. Г. Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах СОVID 19: кваліфікаційна робота магістра: спец. 101"Екологія"/ БНАУ; кафедра загальної екології та екотрофології. Наук. кер. В. В. Лавров, професор- Біла Церква, 2021.- 43 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12618-
dc.descriptionUnsatisfactory nutritional status of students leads to a decrease in immune and humoral protection of the body, an increase in infectious and non-infectious diseases, and premature depletion of the body, inhibition of physical and mental development of the young organism.uk_UA
dc.description.abstractНезадовільний стан харчування студентів призводить до зниження імунного і гуморального захисту організму, збільшення кількості інфекційних та неінфекційних захворювань, передчасного виснаження організму, гальмування фізичного та психічного розвитку молодого організму.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectекологія харчуванняuk_UA
dc.subjectfood ecologyuk_UA
dc.subjectекотрофологіяuk_UA
dc.subjectecotrophologyuk_UA
dc.subjectекологія людиниuk_UA
dc.subjecthuman ecologyuk_UA
dc.subjectекологічно безпечне харчуванняuk_UA
dc.subjectenvironmentally friendly fooduk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectrational nutritionuk_UA
dc.subjectстаціонарне і дистанційне навчанняuk_UA
dc.subjectstationary and distance learninguk_UA
dc.subjectкороновірусна хвороба СОVID-19uk_UA
dc.subjectcoronavirus disease COVID-19uk_UA
dc.titleОсобливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах СОVID 19uk_UA
dc.title.alternativeFeatures of the organization of environmentally safe nutrition of students in different forms of education in the conditions of COVID 19uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc613.2:378.6:614.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мазур Т.pdf618,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.