Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12599
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалімаєва, Ірина Олександрівна-
dc.contributor.authorKalimaieva, Iryna-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.date.accessioned2024-10-11T06:55:24Z-
dc.date.available2024-10-11T06:55:24Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКалімаєва І.О. Безпечність та якість м’яса забійних тварин за саркоцистозної інвазії / І.О. Калімаєва, Н.В. Букалова // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.129-130.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12599-
dc.descriptionSlaughter products from animals affected by sarcocysts, depending on the degree of infestation, have worse organoleptic, physicochemical, technological, biochemical indicators and is a potential source of food poisoning of people due to the presence of pathogenic microflora.uk_UA
dc.description.abstractПродукти забою від тварин, уражених саркоцистами, залежно від ступеня інвазії, мають гірші органолептичні, фізико-хімічні, технологічні, біохімічні показники та є потенційним джерелом харчового отруєння людей через наявність патогенної мікрофлори.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectсаркоцистиuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectступінь інвазіїuk_UA
dc.subjectпродукти забою тваринuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectмікрофлораuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза м'ясаuk_UA
dc.subjectsarcocystsuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectdegree of infestationuk_UA
dc.subjectanimal slaughter productsuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectmicroflorauk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of meatuk_UA
dc.titleБезпечність та якість м’яса забійних тварин за саркоцистозної інвазіїuk_UA
dc.title.alternativeSafety and quality of meat of slaughter animals with sarcocystosis infestationuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.1/.5.07:616.993.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bezpechnist'_ta_jakist'.pdf745,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.