Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12599
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калімаєва, Ірина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Kalimaieva, Iryna | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-11T06:55:24Z | - |
dc.date.available | 2024-10-11T06:55:24Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Калімаєва І.О. Безпечність та якість м’яса забійних тварин за саркоцистозної інвазії / І.О. Калімаєва, Н.В. Букалова // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.129-130. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12599 | - |
dc.description | Slaughter products from animals affected by sarcocysts, depending on the degree of infestation, have worse organoleptic, physicochemical, technological, biochemical indicators and is a potential source of food poisoning of people due to the presence of pathogenic microflora. | uk_UA |
dc.description.abstract | Продукти забою від тварин, уражених саркоцистами, залежно від ступеня інвазії, мають гірші органолептичні, фізико-хімічні, технологічні, біохімічні показники та є потенційним джерелом харчового отруєння людей через наявність патогенної мікрофлори. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | саркоцисти | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | ступінь інвазії | uk_UA |
dc.subject | продукти забою тварин | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | мікрофлора | uk_UA |
dc.subject | ветеринарно-санітарна експертиза м'яса | uk_UA |
dc.subject | sarcocysts | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | degree of infestation | uk_UA |
dc.subject | animal slaughter products | uk_UA |
dc.subject | safety | uk_UA |
dc.subject | microflora | uk_UA |
dc.subject | veterinary and sanitary examination of meat | uk_UA |
dc.title | Безпечність та якість м’яса забійних тварин за саркоцистозної інвазії | uk_UA |
dc.title.alternative | Safety and quality of meat of slaughter animals with sarcocystosis infestation | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.31:637.1/.5.07:616.993.1 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
bezpechnist'_ta_jakist'.pdf | 745,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.